8 GB microSDHC Karta Kingston class 4 + MicroSD čítačkou + Adaptér (w10MB/s) MBLY4G2/8GB

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

MBLY4G2/8GB
Kingston

Popis

Micro Secure Digital High-Capacity (SDHC) je zmenšená verzia bežných Secure Digital High-Capacity kariet, ktorá je plne kompatibilná so Secure Digital Association V2.00 (SDA V 2.00) špecifikáciou. Jedná sa o jednoduché a lacné riešenie problému s malou pamäťou mobilných zariadení. Rozšírenie kapacity Vám
umožní uchovávať si viac hudby, videí, fotiek, hier a všetkého čo v dnešnom mobilnom svete potrebujete. Pamäte typu Micro Secure Digital High-Capacity nachádzajú použitie najmä v kompaktných zariadeniach ako sú digitálne fotoaparáty, mobilné telefóny a PDA zariadenia. Dá sa s nimi pracovať samozrejme i na bežnom počítači, je však nutné použiť patričný adaptér na bežnú veľkosť SDHC (pod operačným systémom sa potom flash pamäť tvári ako ďalší pevný disk a dá sa tak s ňou pracovať). Micro Secure Digital High-Capacity pamäte z produkcie firmy Kingston patria k jedným z najlepších na trhu. Flash pamäť s vysokou hustotou a optimalizovaným radičom ponúkne minimálnu rýchlosť prenosu 4 MB/s (Class 4).



Parametre a špecifikácie:



- Kapacita: 8 GB

- Rýchlostná trieda: Class 4 - minimálna prenosová rýchlosť 4 MB/s

- Optimálne využtie: Rozšírenie kapacity mobilných zariadení

- MBLY4G2/8GB je s adaptérom a microSD čítačkou

- Súborový formát: exFAT

- Doživotná záruka

- Vstavaný switch proti nechcenému prepisu dát

- Nekompatibilné so štandardnými SD zariadeniami, čítačkami. Pre ich používanie je nutné SDHC (alebo SDA V 2.00) kompatibilné zariadenie (fotoaparát, čítačka, MP3 prehrávač, videokamera a ďalšie)

- Farba: Čierna

- Rozmery:

        • microSD: 11 x 15 x 1 mm

        • SD adaptér: 24 x 32 x 2.1 mm

Parametre

Kapacita pamäťovej karty
8GB
Typ pamäťovej karty
microSDHC