A-DATA DashDrive Elite HM900 3,5" externý HDD 4 TB USB 3.0 čierny AHM900-4TU3-CEUBK

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

AHM900-4TU3-CEUBK
ADATA

Popis

Disk ponúka pohodlné zálohovanie s pokročilým manažmentom a je k dispozícii v kapaciteod 2TB až do 6 TB. Technológia TurboHDD maximalizuje šírku pásma USB 3.0 pre rýchly prenos dát, zatiaľ čo 256-bitové AES šifrovanie zaistí robustné zabezpečenie citlivých dát.

Všetky kapacitné varianty tak poskytujú dostatočný priestor nielen pre veľké multimediálne súbory, ale prakticky pre každý typ obsahu – od dokumentov a fotografií, cez hudbu, až po Ultra HD 4K videá.

HM900 sa môže pochváliť tlačidlom pre rýchle jedno-dotykové zálohovanie, ktoré umožňuje okamžitý prenos súborov zo zvoleného zariadenia na disk. Podporuje tiež simultánne nahrávanie a prehrávanie videa. Používatelia si môžu prehrávať záznam športových prenosov aj počas nahrávania obľúbeného televízneho programu na pozadí. HM900 podporuje plánované zálohovanie, automatické zálohy a synchronizáciu obsahu u viacerých zariadení – všetko pomocou používateľsky prívetivého rozhrania.

Disk má vstavané senzory na ochranu dát proti poškodeniu v dôsledku náhleho pohybu alebo pádu. Ak k tomu dôjde, disk automaticky zastaví aktivitu, aby ochránil dáta. Keď šok pominie, automaticky pokračuje prevádzka ďalej.

Používatelia sú o stave informovaní prostredníctvom LED indikátorov. Na ochranu údajov a bezpečnosť citlivých dát môže HM900 využívať až 256-bitové AES šifrovanie, ktoré odolá útokom a ochráni dáta pred zneužitím.

Pre plné využitie priepustnosti cez USB 3.0 presúva HM900 veľké multimediálne súbory pomocou vstavaného akcelerátoru TurboHDD. Táto technológia znižuje čas potrebný na presun dát a významne skracuje dobu načítania aplikácií, hier, či iného obsahu.



Výhody:







Parametre a špecifikácie:



Kapacita: 4000 GB (4 TB)

Rozhranie: SuperSpeed USB 3.0 spätne kompatibilné s USB 2.0

Kompatibilita:

        • Windows XP/Vista/7/8/8.1/10

        • Mac OS X 10.6 alebo novšie

        • Linux Kernel 2.6.31 alebo novšie



Typ disku: Externý 3,5 "

Farba: čierna



Rozmery: 190.0 x 121.0 x 36.5mm

Hmotnosť: 895 g


Parametre

Kapacita disku
4TB
Formát disku
3,5"
Rozhranie disku
USB 3.0
Typ disku
HDD