ASRock Fatal1ty X370 Gaming X, DDR4 3200+(OC), SATA3, USB 3.0
  • ASRock Fatal1ty X370 Gaming X, DDR4 3200+(OC), SATA3, USB 3.0

ASRock Fatal1ty X370 Gaming X, DDR4 3200+(OC), SATA3, USB 3.0

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

Fatal1ty X370 Gaming X
ASRock

Popis

S novými procesormi AMD série Ryzen prichádza upgradovaná základná doska spoločnosti ASROCK, ktorá je pripravená na stavbu nadupaných herných mašín. Fatal1ty X370 Gaming X dodá perfektný základ všetkým hráčom, ktorí vyžadujú moderné technológie a spoľahlivosť. Celá doska je ladená do herného štýlu a disponuje podporou RGB podsvietenia, ktoré si spoločne s ostatnými LED doplnkami môžete nastaviť presne podľa seba. Prémiová kvalita dosky Fatal1ty X370 Gaming X je zaistená prísnym testovaním počas vývoja.

Kľúčové vlastnosti ASROCK Fatal1ty X370 Gaming X

  • Základná doska s päticou scAM4 a čipsetom X370 pre výkonné herné počítače
  • Navrhnutá pre rýchly, stabilný a plynulý beh najnáročnejších hier
  • Podpora najmodernejších procesorov AMD Ryzen
  • Osadené porty pre najrýchlejšie dátové prenosy (M.2, USB-3.1)
  • Štyri sloty pre pamäťové moduly DDR4 
  • Dva vystužené oceľové sloty PCIe x16
  • Chránená pred prepätím a vlhkosťou
  • Symetrický port USB typu C
  • Podpora VR Ready

PCI-E Steel sloty udržia aj ťažšie modely grafických kariet

Doska X370 Gaming X je vybavená adekvátnymi technológiami na osadenie tých najvýkonnejších komponentov. Moderná pätice AMD AM4 je pripravená pre procesory AMD Ryzen. Okrem toho máte k dispozícii štyri sloty pre pamäťové moduly DDR4 s maximálnou frekvenciou až 3 200 MHz. X370 Gaming X disponuje najrýchlejším PCIe Gen3 x4 Ultra M.2 slotom, ktorý zabezpečuje rýchlosť prenosu dát až 32 Gb/s. Druhý slot PCIe Gen2 x2 poskytuje rýchlosť prenosu dát 10 Gb/s. Oba podporujú SATAIII 6 Gb/s M.2 moduly.

Upravená vnútorná štruktúra chráni pred koróziou

ASROCK Fatal1ty X370 Gaming X je postavená z prvotriednych materiálov a súčiastok, ktoré zaisťujú efektívne využitie výkonu všetkých zapojených komponentov. Dôraz na detail začína už u napájania. To poskytuje stabilný a silný zdroj energie, pričom minimalizuje elektromagnetický šum a akumuláciu tepla. Unikátna je aj stavba samotného PCB. Oproti bežným variantom je jeho vnútorná štruktúra mnohonásobne hustejšia. Vďaka tomu do základnej dosky nepreniká vlhkosť, ktorá by inak spôsobovala koróziu a drobné skraty.

Rýchlejšia reakcia myši s Fatal1ty Mouse Port

Funkcia Key Master vám dá zásadnú výhodu nad protivníkmi. Pomocou nej si totiž vytvoríte vlastné klávesové skratky a makrá, zároveň vám umožní dynamicky meniť rýchlosť pohybu kurzoru. Tento tzv. Sniper Mode je ideálny pri prepínaní medzi bežným pohľadom a priblížením pri odstreľovaní, kedy vám výrazne zlepší presnosť streľby. Svoju hernú myš zapojte do špeciálneho USB portu Fatal1ty Mouse Port. Ten dokáže upravovať rýchlosť čítania polohy kurzora medzi 125 až 1 000 Hz. Reakcia systému na vaše príkazy bude teda okamžitá a bez najmenšieho oneskorenia.

Nastavte si podsvietenie základnej dosky podľa vlastného gusta

Zadný panel základnej dosky poskytuje všetky potrebné výstupy. Nechýbajú rýchle konektory USB 3.0 alebo moderný USB-C. Nájdete tu aj audio výstupy kvalitnej zvukovej karty Realtek ALC1220 s podporou kanálov 7.1 a technológie Creative SoundBlaster Cinema 3. Každého hráča poteší RGB LED podsvietenie s individuálnym nastavením a podporou na pripojenie LED ventilátorov či ozdobných LED pásikov (nutné dokúpiť). Svoj osobitý farebný štýl si môžete na doske ASROCK Fatal1ty X370 Gaming X ľahko nastaviť vďaka dodávanej aplikácii.

Parametre

Typ pamäte
DDR4
Socket
AMD AM4
Formát základnej dosky
ATX