ASUS PRIME X299-A, X299, LGA 2066, 8 x DIMM DDR4, USB 3.1

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

PRIME X299-A
ASUS

Popis

Kľúčové vlastnosti dosky ASUS PRIME X299-A

  • Špičkový čipset Intel X299
  • Podpora najnovších procesorov Core i9 Skylake-X a Kaby Lake-X
  • Možnosť zapojenia viacerých grafických kariet v režime SLI a CrossFire
  • Podpora SSD pamätí Intel Optane a Intel VROC
  • Luxusný vzhľad s podporou Asus Aura Sync
  • Perfektne navrhnutá pre efektívne chladenie
  • Rýchle rozhranie M.2 s účinným chladením
  • Jednoduchá správa cez UEFI BIOS

High-end čipset Intel X299

Doska ASUS PRIME X299-A je postavená na najnovšom vrcholnom čipsete Intel X299, ktorý je určený pre procesory rady Skylake-X a Kaby Lake-X. Medzi ne sa radí extrémne výkonný CPU Intel Core i9-7900X s desiatimi jadrami a počítané je aj s neuveriteľným 18 jadrovým čipom. Pre moduly RAM DDR4 je tu prichystaných celkom 8 slotov Quad channel s maximálnou frekvenciou 2 666 MHz alebo 4 000 MHz pri pretaktovaní.

ASUS 5-Way Optimization

Všetky zložité prispôsobenia svojho počítača zvládnete jediným kliknutím pomocou technológie 5-Way Optimization. Tá optimalizuje základné funkcie vášho systému na základe aktuálneho použitia. Či už práve hráte hry, sledujete film alebo pracujete, výkon počítača sa vašim aktivitám prispôsobí. Tým dosiahnete skvelý výkon a zároveň úsporu energie. Hry vďaka vynikajúcemu výkonu, nastavenia priority šírky pásma a skvelému zvuku pobežia rýchlo a úplne plynulo.

ASUS PRIME X299-A - dokonalá výbava

Vďaka slotom PCI Express 3.0 pripojíte k doske viac grafických kariet v režimoch AMD CrossFire a NVIDIA SLI. Tým sa výrazne zvýši váš grafický výkon, a aj tie najnovšie hry preto budete môcť hrať na najvyššej úrovni detailov v rozlíšení až 4K. Aby bol váš herný zážitok dotiahnutý až do konca, vybavil výrobca základnú dosku zvukovou kartou, ktorá k vám dopraví prirodzene znejúci a maximálne verný 8-kanálový zvuk. Spoľahlivé pripojenie do siete má na starosť sieťovka Intel s optimalizáciou prietoku dát.

Parametre

Typ pamäte
DDR4
Socket
Intel 2066
Formát základnej dosky
ATX