ASUS TUF X299 MARK 2, LGA 2066, X299, 4 x DIMM DDR4, 8 x USB 3.1

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

TUF X299 MARK 2
ASUS

Popis

Kľúčové vlastnosti dosky ASUS TUF X299 MARK 2

  • Špičkový čipset Intel X299
  • Podpora najnovších procesorov Core i9 Skylake-X a Kaby Lake-X
  • Vyrobená z najkvalitnejších a certifikovaných súčiastok
  • Možnosť zapojenia viacerých grafických kariet v režime SLI a CrossFire
  • Vystužené sloty PCIe x16 pre výkonné grafické karty
  • Podpora SSD pamätí Intel optání a Intel VROC
  • M.2 konektory s prenosovou rýchlosťou až 32 GB/s
  • Rýchla sieťovka Intel I219-V s vysokou priepustnosťou
  • Prémiová 5-ročná záruka

High-end čipset Intel X299

Doska ASUS TUF X299 MARK 2 je postavená na najnovšom vrcholnom čipsete Intel X299, ktorý je určený pre procesory radu Skylake-X a Kaby Lake-X. Medzi ne sa radí extrémne výkonný CPU Intel Core i9-7900X s desiatimi jadrami a počíta sa aj s neuveriteľným 18jadrovým čipom. Pre moduly RAM DDR4 je tu prichystaných celkom 8 slotov Quad channel s maximálnou frekvenciou 2 666 MHz alebo 4 133+ MHz pri pretaktovaní.

Chránená pred prehriatím aj záťažou

Dosku pokrýva takzvaný Thermal Armor alebo "brnenie". K nemu stačí pripojiť 40mm ventilátor, ktorý potom zabezpečí lepšie prúdenie vzduchu a rýchlejší odvod tepla. Na zadnej strane nájdete spevnenú výstuž, ktorá okrem odvodu tepla od regulátorov VRM a ďalších komponentov zaručuje, že sa základná doska neprehýba ani pod ťažkými grafickými kartami a chladičom procesora. Súčasťou brnenia je ochrana vstupných a výstupných portov, rozširujúcich slotov a dôležitých konektorov pred prachom a časticami nečistôt.

ASUS TUF X299 MARK 2 - chladenie pod kontrolou

Či už máte zapojených viac grafických kariet v režime SLI alebo CrossFireX, či už chcete základnú frekvenciu DDR4 s pamäťou 2 666 MHz vyskrutkovať na ich maximum v Boost režime, je potrebné taký výkon dostať pod kontrolu efektívnym chladením. Celkom nový mikročip umožňuje neuveriteľne presné monitorovanie teploty a ovládanie ventilátorov. Pomocou špeciálneho softvérového ovládača Thermal Radar 3 potom môžete ľahko monitorovať teploty celého systému a ručne upravovať rýchlosti jednotlivých ventilátorov alebo dosiahnuť optimálne chladenie jediným kliknutím.

Parametre

Typ pamäte
DDR4
Socket
Intel 2066
Formát základnej dosky
ATX