BOX ESET Family Security Pack pre 4 zariadenia / 18 mesiacov FAMILY-SEC-4PC-18M-BOX-2020

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

FAMILY-SEC-4PC-18M-BOX-2020
ESET

Popis

Jedna ESET Family Security Pack licencia pokryje najviac 4 zariadenia. Počet zariadení, pre ktoré chcete zabezpečiť ochranu, je najvhodnejšie vybrať na začiatku samotného nákupu. Ochranu si následne viete kedykoľvek preniesť na akékoľvek iné zariadenie bez potreby zakúpenia novej licencie. Stav a kapacitu svojich licencií si môžete vždy overiť prostredníctvom nástroja License Manager na portáli my.eset.com.

VIAC INFORMÁCIÍ O AKCII

Akcia platí pre každú 18-mesačnú licenciu ESET Family Security Pack aktivovanú v období od 2.3.2020 do 31.12.2020. Unikátny darčekový kód obdržíte automaticky v licenčnom e-maile po aktivácii Vašej licencie. Kompletné podmienky kampane nájdete na tomto linku (PDF).

O KNIHE SPOJENÍ NAVŽDY

Technológie majú potenciál robiť náš život lepším, len ich musíme začať využívať správne. Kniha Spojení navždy - Ako nestratiť deti v digitálnej dobe, ponúka návod, ako vychovať hodnotovo zamerané deti a nestratiť ich navždy v digitálnej dobe. Upozorňuje na zlozvyky, ktoré brzdia rozvoj detí a oberajú ich o dôležité momenty zdravého dospievania. Autorkou knihy je Zuzana Gránska, zakladateľka portálu EduWorld.