BRAUN Holiaci strojček 7893s Wet&Dry 7-7893s

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

7-7893s
Braun

Popis

Výnimočný výsledok holenia v sebe spája hladkú pokožku a pohodlie bez kompromisov. S holiacim strojčekom Braun Series 7 si vyberáte náš špičkový holiaci strojček s vynikajúcou technológiou.

 

1. Výkonný pre dokonalé oholenie: Series 7 oholí jedným ťahom viac fúzov ako iné strojčeky v dvoch ťahoch. Hlava strojčeka je mimoriadne úzka, hoci obsahuje štyri špecializované holiaci prvky. Vďaka tomu sa dostane aj do ťažko dosiahnuteľných oblastí a oholí fúzy pozdĺž kontúr a pod nosom, kde väčšie holiace strojčeky zvyčajne zlyhávajú.

 

2. Jemný k pokožke: Ako všetky holiace strojčeky značky Braun aj Braun Series 7 sa pohybuje v priamej línii. Nemusíte sa k rovnakému miestu vracať dvakrát, čo výrazne znižuje riziko podráždenia pokožky.

 

3. Nemecká zručnosť: Všetky holiace strojčeky Braun Series 7 sú navrhované, konštruované a vyrobené v Nemecku. Vysoko kvalitné holiace strojčeky sú zostrojené tak, že vydrží po dobu najmenej 7 rokov.

 

Pre mokré i suché holenie

S holiacim strojčekom Series 7 sa môžete holiť na sucho alebo použiť vodu, penu alebo gél na holenie pre ešte lepší sklz a pocit hladšej pokožky.

 

Úplne vodeodolný

Vyskúšajte prvotriednu nemeckú technológiu. Všetky holiace strojčeky značky Braun sú vodeodolné až do hĺbky 5 metrov, takže ich pre ľahšie čistenie môžete pohodlne oplachovať pod tečúcou vodou, alebo sa dokonca môžete holiť v sprche.

 

Špičková Li-Ion batéria

Holenia bez sieťového prívodu po dobu 50 minút

Špičková Li-Ion batéria zaručuje nepretržitý výkon a plne sa dobije za jednu hodinu. Kvalitný displej zobrazuje zostávajúcu dobu prevádzky.