BRAUN MBBT7 dizajnová edícia 10AS480295

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

10AS480295
Braun

Popis

Kvalitný dizajn je jednoduchý

Výrobky Braun sú navrhnuté na jednoduché používanie. Stlačením tlačidla prispôsobí motor AutoSensing výkon zastrihávača hustote vašej brady, čo uľahčí úpravu aj tých najhrubších chĺpkov.

 

Kvalitný dizajn je praktický

Sme presvedčení, že kvalitný dizajn je praktický. Vďaka 39 možnostiam nastavenia dĺžky po 0,5 mm vloží precízna stupnica dizajnovej edície BT7 maximálnu presnosť a kontrolu do vašich rúk.

 

Kvalitný dizajn pretrvá

Dizajn každého výrobku sa vyznačuje prvotriednymi materiálmi a vysokokvalitným spracovaním. Dizajnová edícia BT7 je vybavená profesionálnymi kovovými čepieľkami, ktoré zaručujú doživotnú ostrosť.

 

Precízne zastrihávanie brady

Zastrihnite si bradu na presne želanú dĺžku od 0,5 do 20 mm pomocou nastaviteľných hrebeňov.

 

Tvarovanie kontúr a detailné zastrihávanie

Vytvarujte a dôkladne si upravte svoju bradu, bokombrady či fúzy. Vytvorte si presné línie a kontúry na krku a lícach. Upravte svoje fúzy detailne a s ľahkosťou.

 

100 % vodotesný

Dizajnovú edíciu BT7 môžete jednoducho očistiť pod tečúcou vodou. Rovnako efektívny na mokré aj suché použitie.

 

Li-Ion batéria s dlhou životnosťou

Naša najvýkonnejšia Li-Ion batéria. Výdrž batérie pri plnom nabití je 100 minút, rýchle nabitie na jedno zastrihnutie trvá 5 minút.

 

Súčasťou balenia je: 39 možností nastavenia dĺžky strihu; 1x zastrihávač; 1x cestovné puzdro designovej edície; 1x hrebeň 1-10 mm; 1x hrebeň 11-20 mm; 1x precízny zastrihávač; 1x mini planžetový holiaci strojček; 1x čistiaca kefka