BRAUN MBMGK7 dizajnová edícia 10AS480296

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

10AS480296
Braun

Popis

Kvalitný dizajn je jednoduchý

Výrobky Braun sú navrhnuté na jednoduché používanie. Stlačením tlačidla prispôsobí motor AutoSensing výkon zastrihávača hustote vašej brady, čo uľahčí úpravu aj tých najhrubších chĺpkov.

 

Kvalitný dizajn je praktický

Sme presvedčení, že kvalitný dizajn je praktický. Každý z nadstavcov tohto zastrihávača brady má špecifickú funkciu na konkrétny účel, od úpravy ochlpenia tela až po detailné tvarovanie.

 

Kvalitný dizajn pretrvá

Dizajn každého výrobku sa vyznačuje prvotriednymi materiálmi a vysokokvalitným spracovaním. Dizajnová edícia MGK7 je vybavená profesionálnymi kovovými čepieľkami, ktoré zaručujú doživotnú ostrosť.

 

Zastrihávanie brady, tvarovanie kontúr a detailné zastrihávanie

Zastrihnite si bradu na presne želanú dĺžku s dokonalou presnosťou. S ľahkosťou vytvárajte presné línie a kontúry na krku a lícach a detailne upravujte chĺpky na tvári.

 

Úprava ochlpenia tela a zastrihávanie vlasov

Zastrihnite si vlasy na želanú dĺžku od 0,5 do 0,21 mm pomocou nastaviteľných duálnych hrebeňov. Upravte si ochlpenie akejkoľvek časti tela, od podpazušia až po hrudník a rozkrok.

 

100 % vodotesný

Dizajnovú edíciu MGK7 môžete jednoducho očistiť pod tečúcou vodou. Rovnako efektívny na mokré aj suché použitie.

 

Li-Ion batéria s dlhou životnosťou

Naša najvýkonnejšia Li-Ion batéria. Výdrž batérie pri plnom nabití je 100 minút, rýchle nabitie na jedno zastrihnutie trvá 5 minút.