BRAUN Zastrihávač vlasov HC 5030 HC5030

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 52,80 €

HC5030
Braun

Popis

Sympatický modrý zastrihávač vlasov je nielen pekný, ale tiež plne funkčný. Disponuje veľmi ostrou čepeľou, ktorá je plne zabezpečená, ponúka tak vysoký výkon, perfektnú ostrosť a zároveň naprosté užívateľské bezpečie. Veľmi praktická je jeho vodotesnosť, môžete ho tak po použití pokojne opláchnuť pod vodou. Upratovanie po zastrihávaniu nebolo nikdy jednoduchšie.

 

Pamäťový zámok dĺžky strihu

S iba dvoma strihacími nadstavcami dokáže ponúknuť hneď 17 dĺžok zastrihávania. Pre najkratší strih použite strojček bez nadstavca, ktorý strihá na 1 mm, je tak ideálny pre kontúry účesov alebo ultra krátky zostrih. Môžete potom pripnúť hrebeň na kratšie vlasy, ktorý strihá od 3 do 24 mm v krokoch po 3 mm. Hrebeň na dlhšie vlasy potom zastrihuje v dĺžkach od 14 do 35 v rovnakom intervale. Vyberie si naozaj každý. A vďaka špeciálnemu pamäťovému zámku dĺžky strihu je zvolené nastavenie zabezpečené, máte tak istotu, že striháte vždy na požadovanú dĺžku.

 

Výkonná duálna batéria

Tento zastrihávač je navrhnutý pre akumulátorové použitie, ponúka celých 50 minút prevádzky bez nutnosti zapojenia do siete. Výkonná duálna batéria zabezpečuje plynulú prevádzku pri konštantnom výkone. Pokiaľ ho ale chcete používať zo siete, nie je problém. Je vždy pripravený.