Canon PIXMA Tiskárna G7040 3114C009

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

3114C009
Canon

Popis

Tlačiareň 4 v 1 s plniteľnými atramentovými nádržkami, ADF a pripojením k sieti Ethernet.
Tlačte, skenujte, kopírujte a faxujte z jedného elegantného modelu a zvýšte čas prevádzky vďaka kapacite 350 listov obyčajného papiera, automatickému obojstrannému podávaniu a podávaču ADF na 35 listov. Vytlačte až 18 000 strán z 3 atramentových kaziet alebo 7 700 strán z farebnej sady* pre vysokú kvalitu a nízke náklady.

Kvalita, vysoká výťažnosť a nízke náklady na stránku

Elegancia a multifunkčnosť
Funkcia 4 v 1, 2-riadkový monochromatický LCD displej a podávač ADF na 35 listov na kopírovanie a skenovanie poskytujú kompaktnú praktickosť, ktorá je ideálna pre začínajúce firmy alebo rušné malé kancelárie.

Výnimočný výkon
Vytlačte až 18 000 strán z 3 čiernych atramentových kaziet (7 700 strán z farebnej sady*) a pracujte ďalej vďaka automatickému obojstrannému podávaniu a kapacite 350 listov s dvojitým podávaním.

Bezdrôtové a miestne pripojenie
Pripojte sa pomocou funkcie Wireless Connect a ovládajte tlačiareň pomocou aplikácie Canon PRINT. Tlačte pomocou AirPrint (iOS), Mopria (Android) a Windows 10 Mobile alebo sa pripojte cez Ethernet.

Tlačte ako profesionál
Získajte profesionálne výsledky vďaka vysokej rýchlosti tlače a pigmentovému čiernemu atramentu, ktorý vám poskytne výrazný a ostrý text. Tlačte fotografie so sýtymi a kvalitnými farbami až do formátu A4 pomocou farebných atramentov.

Správa a kontrola
Prostredníctvom nástrojov na vzdialenú správu môžete na diaľku monitorovať hladiny atramentu, jeho používanie a stav, takže máte všetko pod kontrolou.

Parametre

Farba tlače
Farebná
Technológia tlače
atramentová

Súvisiace produkty