CANON Tlačiareň SELPHY CP1300 Ružová 2236C002

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

2236C002
Canon

Popis

Táto štýlová, prenosná a rýchla Wi-Fi fototlačiareň je ideálna na vytváranie jedinečných výtlačkov pomocou kompatibilných inteligentných zariadení, fotoaparátov a iných zariadení

 

Extrémne rýchla tlač v kvalite ako z fotoštúdia z inteligentných a iných zariadení

Získajte v okamihu odolné výtlačky v špičkovej kvalite z kompatibilných inteligentných zariadení, fotoaparátov a iných zdrojov ? kamkoľvek sa vydáte ? pomocou tejto prenosnej Wi-Fi fototlačiarne. Podeľte sa o drahocenné okamihy jedinečným spôsobom vďaka celej palete rôznych rozložení a možností náhodného radenia.

 

Doprajte si rýchlu bezdrôtovú tlač z inteligentných zariadení pomocou aplikácie Canon PRINT, služieb MopriaTM, Apple AirPrintTM a tlačidla Wi-Fi. Skombinujte zábery z viacerých smartfónov pomocou funkcie Party Shuffle.

 

Dlhotrvajúca kvalita

Trvácne fotografie v žiarivých farbách a vynikajúcej kvalite sú hotové za menej než 1 minútu vďaka technológii sublimácie farbiva. Automatická optimalizácia obrazu zaručí, aby vaše fotografie vyzerali vždy najlepšie, ako môžu.

 

Vytvárajte jedinečné obrázky

Vytvárajte jedinečné výtlačky, o ktoré sa môžete podeliť s ostatnými, mimoriadne rýchlo pomocou možností širokého rozsahu rozloženia a náhodného usporiadania, vrátane prúžkov fotografií ako z fotokabínky či fotografií na preukazy.

 

Základné parametre

Metóda: Systém tlače používajúci teplotný prenos sublimácie farbiva

Maximálne rozlíšenie: 300 x 300 dpi

Zafarbenie: 3 farebné atramenty (žltý, azúrový, purpurový) s ochrannou povrchovou vrstvou

256 úrovní na každú farbu (24-bitová hĺbka farieb)

Veľkosť pohľadnice: 148 x 100 mm ? KP-36IP, RP-108, RP-1080V

Veľkosť kreditnej karty: 86 x 54 mm ? [KC-36IP]1

Nálepky veľkosti kreditnej karty: 86 x 54 mm ? [KC-18IF]2

Štvorcové nálepky: 50 x 50 mm ? [KC-18IS]3

Mini-nálepky: 22,0 x 17,3 mm (x 8 nálepiek na jeden hárok) ? [KC-18IL]4

Atramentová kazeta: Dodáva sa s médiami

Rozhranie tlačiarne:  USB, Wi-Fi

Funkcia:  Čítačka pamäťových kariet, AirPrint

Maximálne rozlíšenie tlače:  300 DPI

Doba tlače prvej strany (čb tlač):  47 s

Displej:  Grafický

 

Tlač

Tlačové režimy

Vyber a tlač (výber jednotlivých záberov a počtu kópií pre dávkovú tlač), tlač všetkých záberov (výber všetkých záberov a počtu kópií pre dávkovú tlač), tlač záberov vo formáte DPOF, opakovaná tlač, tlač fotografií na preukazy (štandardná/vlastná/duálna)

Povrchová úprava výtlačku: Lesklá, pololesklá (vzor 1/vzor 2/vzor 3)

Rozloženie obrázkov: Okraje (s okrajmi/bez okrajov), rozloženie strany (1/2/4/8 obrázkov na stranu, 2 obrázky na stranu s pevnou veľkosťou (pozadie (biele/čierne)/stred), 2 pásiky x 6 fotografií, register, náhodné (8/20 obrázkov na stranu (k tlačiarni je možné pomocou aplikácie Canon PRINT pripojiť viacero inteligentných zariadení)10/orientácia (na šírku/na výšku)/pozadie (biele/čierne))

Úpravy obrázkov: Inteligentná detekcia scény a tvárí pomocou funkcie optimalizácie obrazu, iContrast, jas (7 úrovní, od ?3 do +3), úprava farieb (7 úrovní (C ? R) x 7 úrovní (Y ? B)), vyhladenie pokožky, moje farby (živé/neutrálne/pozitívny film/sépia/čiernobiele/vyp.), korekcia červených očí, orezanie

 

 

 

Parametre

Farba tlače
Farebná

Súvisiace produkty