Canyon CNSS-KA1W sada indoor Wi-Fi HD IP kamera + senzory, bezpečnostný systém na dohľad domácnosti, biely

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

CNSS-KA1W
Canyon

Popis

K dispozícii nová aplikácia Yoosee v slovenskom jazyku pre Android a iOS!!! QR kod dostupný na: https://canyon.sk/smart-sk/.
Nový manuál k párovaniu kamery s novou appkou k stiahnutiu na: https://canyon.eu/files/manuals/Canyon_Smart_IP_Kamera_Yoosee_SK.pdf

Bezpečnostný a dohľadový systém. Bezdrôtová kamera s dvoma doplnkovými senzormi: na rozpoznanie pohybu a otvorenia dverí.

Jednoduché zapojenie a používanie, kompatibilná so systémami iOS, Android a Windows 10
Jednoduchá inštalácia prostredníctvom ethernetu a príjemné používateľské rozhranie vám umožnia jednoducho nakonfigurovať IP kameru a používať ju na akomkoľvek mobilnom zariadení alebo počítači so systémom Windows 10. Kompatibilná so všetkými hlavnými mobilnými platformami: iOS, Android, Windows 10.

Prezeranie 360° panorámy
Vďaka podpore horizontálneho a vertikálneho natočenia je možné vidieť všetko v rozsahu 360°. Kamera dokáže pokryť prakticky celú miestnosť a jej otáčanie sa dá ovládať na diaľku. Kameru je možné nainštalovať na strop, stenu alebo iný pevný povrch.

Technológia P2P umožňuje zapojiť kameru bez potreby technických znalostí
Vďaka technológii P2P nevyžaduje inštalácia kamery žiadne technické zručnosti – všetky potrebné nastavenia sa nachádzajú na serveri, ktorý je „spojkou“ medzi kamerou a vami. Po pripojení k internetu začne kamera automaticky komunikovať so serverom, prispôsobí nastavenia a začne prenášať video do vášho mobilného zariadenia alebo počítača so systémom Windows 10. Získate tak úplnú kontrolu nad kamerou z akéhokoľvek miesta.

HD video a čistý obojsmerný prenos zvuku s vysokou kvalitou
Kvôli slabej kvalite obrazu alebo zvuku je niekedy ťažké pochopiť, čo sa deje. Pomocou tejto kamery budete môcť vidieť všetky podrobnosti v HD kvalite s rozlíšením 1280×720 pixelov. Záznam sa dá navyše ukladať na micro SD kartu alebo externý rekordér. Zvukový kanál s vysokou kvalitou umožní jasne počuť všetky zvuky.

Možnosť nahrávania na SD kartu alebo externý rekordér
Obraz spolu so zvukom môžete nahrávať na micro SD kartu alebo vzdialený videorekordér. Nahrávanie je možné spúšťať ručne, podľa programu alebo na základe pohybu. Vzdialený videorekordér môže byť pripojený prostredníctvom internetu.

Nielen dohľad, ale aj obojsmerná komunikácia
IP kamera Canyon Smart CNSS-KA1W je vybavená mikrofónom a reproduktorom. Pomáha nielen pri sledovaní miestnosti, ale môže zohrávať aj ďalšie úlohy: svojim deťom môžete poskytnúť rady pri písaní domácich úloh, môžete sa porozprávať s rodinou a hosťami, dať pokyny ošetrovateľke alebo personálu, alebo upokojiť svoje domáce zvieratá.

Automatické upozornenia
Kameru nastavte do režimu „alarmu“ a pokračujte vo svojich obvyklých činnostiach. Ak v dosahu kamery dôjde k nejakej zmene alebo k aktivácii senzora, na svoje zariadenie okamžite dostanete automatické oznámenie.

Senzor pohybu a otvorenia dverí
K IP kamere Canyon Smart CNSS-KA1W sa dodáva senzor pohybu a otvorenia dverí. Termálny senzor pohybu rozpozná pohyb teplých objektov do vzdialenosti 10 metrov. Súčasťou senzora dverí je magnet, ktorý sa pripevní na rám dverí. Po ich náhlom otvorení dostanete upozornenie.

Excelentná viditeľnosť aj pri nízkej hladine osvetlenia
Jedinečnou vlastnosťou inteligentných IP kamier Canyon je dobrá viditeľnosť aj v tmavých miestnostiach. K obrazu vysokej kvality prispievajú infračervené LED, ktoré osvetľujú miestnosť s efektívnym dosahom až 8 metrov.

Technická špecifikácia
Horizontálny pozorovací uhol: 360°
Vertikálny pozorovací uhol: 110°
Technológia pripojenia: Wi-Fi, ethernet
Priložené senzory: Pohyb, otvorenie dverí
Kompatibilita: iOS, Android, Windows 10
Senzor: 1/4“, CMOS, objektív s ohn. vzdialenosťou 3,6 mm/2,8 mm
Kvalita videa: 1280×720 HD, 1 Mpx
Možnosti nahrávania: Micro SD (až do 32 GB), externý rekordér
Formát kompresie: M-JPEG
Nočné videnie: Infračervené LED, do 8 metrov
Automatické upozornenia: áno
Mikrofón a reproduktor: áno

aPoužitie IP kamery mimo app pre smartfón.
Prostredníctvom aplikácie ONVIF device manager môže užívateľ sledovať IP adresu všetkých kamier, pripojených do rovnakej siete, zadaním reťazca IP:554/onvif1. 
Sledovanie streamovaného videa je možné cez aplikáciu VLC player, alebo inej podobnej.

Stránky o produkte: http://canyon.eu/product/cnss-ka1w/ 
Uvedená adresa odkazuje na stránky mimo stránok spoločnosti AXDATA, s.r.o., za ich obsah nenesieme zodpovednosť.

Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

Recenzie (1)

100%
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.