CORSAIR ZDROJ 750W Profesional Platinum HX750i CP-9020072-EU

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

CP-9020072-EU
Corsair

Popis

CORSAIR -- ZDROJ 750W Profesional Platinum HX750i

 

Firma Corsair, známa predovšetkým ako výrobca vysoko kvalitných pamäťových modulov, ponúka aj niekoľko výkonných napájacích zdrojov s parametrami na veľmi vysokej úrovni, ktorých vlajkovú loď predstavuje model HX1000i. Ten predstavuje výkonný prostriedok pre napájanie náročných herných zostáv vybavených viac grafickými kartami.

 

Model HX750 disponuje radom ochranných prvkov, medzi ktoré patrí ochrana proti prepätiu aj nadmernému prúdu, ochrana proti skratu a ďalšie. Zdroj je samozrejme vybavený aktívnym PFC (99% Power Factor Correction) a dosahuje vysokej energetickej efektivity 80 Plus Platinum.

 

K dispozícii sú 2 napájacie diskové konektory molex, dva pre disketovej mechaniky, tri pre PCI-E grafické karty (8-pinové, podpora SLI / CrossFire) a tri pre pevný disk Serial ATA. Pre napájanie základnej dosky je vybavený 24-pinovým konektorom (samozrejmosťou je redukcia na 20 pinov) a dvoma prídavnými konektory pre viacjadrové procesory.

 

Zdroj je vybavený tichým 140 mm ventilátorom, vďaka ktorému je zaručený spoľahlivý a samozrejme aj náležite tichú prevádzku. Všetka kabeláž je modulárny, čo eliminuje zbytoční chaos vo vnútri skrine vďaka možnosti odpojenia nevyužité kabeláže. Životnosť zdroja je stanovená na 100 000 hodín prevádzky pri normálnej prevádzkovej teplote.

 

Parametre a špecifikácie:

 

Typ a výkon

Typ: ATX

Výkon zdroja [W]: 750

 

Konektory

Modulárne: Áno

SATA: 3

Molex 4 pin: 2

Floppy: 2

PCI-E: 3

ATX: 1

CPU 4 pin: 2

 

Certifikácia

Energetická efektivita: 80 PLUS PLATINUM

PFC (Power Factor Correction)

PFC: aktívny

 

Chladenie

Chladenie: aktívne

Ventilátory: 1

Parametre

Výkon zdroja
750W