CREATIVE Bluetooth reproduktor IROAR Black 70SB163000001

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

70SB163000001
Creative

Popis

Technológia BlasterX Acoustic Engine v reproduktore iRoar inteligentne optimalizuje a maximalizuje akustický výkon meničov a zosilňovačov reproduktora. iRoar je schopný inteligentne rozširovať dynamický rozsah zvuku. Obsahuje tiež technológiu Smart Volume, ktorá inteligentne pracuje na pozadí, aby sa minimalizovali náhle zmeny úrovne hlasitosti počas prehrávania.

 

Creative iRoar má vstavané mikrofóny nahrávajúce zvuk okolo reproduktora alebo selektívne v určitom rozsahu zaostrenia cez technológiu Mic Beam. Vďaka nim je možné iRoar využiť aj na uskutočňovanie hovorov. Pri tomto použití sú k dispozícii technológie Adaptive Noise Reduction (adaptívna redukcia šumu) a Adaptive Acoustic Echo Cancellation (adaptívne rušenie zvukového echa).

 

O spracovanie zvuku sa stará zvukový procesor SB-Axx1. Vstup zvuku je možný bezdrôtovo prostredníctvom Bluetooth (s párovaním cez NFC), ale aj konvenčným drôtovým pripojením cez AUX, USB alebo optický vstup. Prítomný je aj slot pre microSD kartu. 9 000 mAh batéria vraj zabezpečí 20 hodín prehrávania, ale aj nabíjanie smartfónu či iného zariadenia.

 

Reproduktor Creative iRoar je možné prostredníctvom aplikácie iRoar Dashboard pre iOS a Android na diaľku ovládať, upravovať nastavenia zvuku, napríklad ekvalizér, parametre spracovania zvuku, rovnako ako mikrofón a hlasové ovládanie priamo z telefónu.

 

Za zmienku zároveň stojí externý subwoofer iRoar Rock. Je plne kompatibilný s reproduktorom iRoar a ľahko pripojiteľný aj cez dokovací expanzný port. Viete si predstaviť tie basy, vychádzajúce z neho. Pokiaľ je reproduktor iRoar pripojený k subwooferu iRoar Rock, tak je zároveň aj nabíjaný.

 

K reproduktoru iRoar môžete bezdrôtovo pripojiť aj externý mikrofón iRoar Mic, vážiaci 30 gramov s výrdžou 10 hodín. Môžete ho držať v ruke, ale aj zavesiť na oblečenie. Je vybavený technológiou RapidTalk, čo je nízko latenčná bezdrôtová technológia vysoko kvalitného zvuku. iRoar Mic má tiež káblový jack, umožňujúci prehrávanie hudby cez mobilné zariadenia.