CREATIVE Hráčsky Headset SoundBlaster X H5 70GH031000000

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

70GH031000000
Creative

Popis

Dizajn aj prevedenie sú u slúchadiel naozaj exkluzívne. Headset je z prevažnej časti zhotovených z luxusných materiálov ako koženka, zosilnená oceľ a hliník. Koženku nájdete na celom hlavovom moste a náušníkoch, kombinácia oceľ a hliník zase tvoria kostru hlavového mosta a spoj medzi mušľami a hlavovým mostom. Základom headsetu sú veľké 50mm fullspectrum neodymové meniče s citlivosťou 118dB/mW, čo ich radí medzi najhlasnejšie slúchadlá vo svojej triede.

 

Samotné meniče sú vnútri mušle naklonené, čím vzniká akustická komora, minimalizujúca rezonanciu vnútri mušle na minimum. Vďaka tomu dokážete vnímať vyššiu čistotu medzi frekvenciami a lepším oddelením zvuku. Koženka na náušníkoch je príjemne mäkká, spolu s pamäťovou výstelkou a rozumným prítlakom slúchadiel na uši vytvára skvelý celok, ktorý vám umožní dlhodobé používanie bez nepríjemného tlačenia. Svoju zásluhu na tom má aj príjemná hmotnosť 260g a rozmery približne 190×152,4×99mm.

 

Samotný dizajn slúchadiel je naozaj podarený, na jednej strane jednoduchý, no ergonomický, čo je pre pohodlie pri hraní najdôležitejšie. Slúchadlá sú farebne ladené do čiernej farby, výnimkou je spojenie hlavového mosta a mušlí v podobe hliníkového kusu výrazného červeného ?X-ka", nachádzajúceho sa na vonkajšej strane mušlí. V spodnej časti ľavej mušle sa nachádzajú porty pre pripojenie mikrofónu a kábla, ktorý je v podstate zložený z dvoch kusov. V balení sa nachádza kábel s 3,5mm jack koncovkou a malým ovládačom, slúžiacim na reguláciu hlasitosti, vypínanie/zapínanie mikrofónu, ovládanie hovoru a skladieb. Okrem neho je v balení ešte jeden, v podstate predlžovací kábel, ktorý je ukončený 3,5mm jack konc

 

Základné parametre

Ovládanie hlasitosti: Áno

Frekvencia od:  20 Hz

Frekvencia do:  20 kHz

Citlivosť:  118 dB/mW

Impedancia:  32 Ohm

Veľkost meniča:  50 mm

 

Pripojenie

Dĺžka kábla:  Do 1,5 m

Pripojenie:  3,5 mm Jack

Dĺžka prívodného kábla:  1,2 m

Vedenie kábla:  Jednostranné (do jednej mušle)

 

Charakteristika mikrofónu

Frekvencia od:  100 Hz

Frekvencia do:  15 000 Hz

Citlivosť:  -40 dB/mW

Impedancia:  2 200 Ohm