CREATIVE IP Kamera LIVE! SMARTHD Black 73VF082000000

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

73VF082000000
Creative

Popis

-       Použitím aplikácie Live! Cam iOS a Android, si môže užívateľ nastaviť kameru Live! Cam IP SmartHD jednoducho v troch krokoch. Vďaka Wi-Fi sieti na danom mieste, kde užívateľovi stačí pripojiť kameru k napájaciemu zdroju, nainštaluje do svojho mobilného zariadenia aplikáciu Live! Cam a potom zoskenuje jedinečný QR kód na spodnej časti kamery, aby si ju pridal do svojho účtu. Odtiaľ môže užívateľ ovládať kameru, počuť a hovoriť cez kameru, nahrávať video a tiež fotiť.

 

-         Vďaka univerzálnemu, nízkoprofilovému dizajnu s Wi-Fi pripojením kamera Live! Cam IP SmartHD diskrétne zapadne kdekoľvek a umožní používateľom vedieť o všetkom, čo sa deje okolo ich domu, v každom okamihu, ako keby tam boli osobne. Akonáhle je pripojená k Wi-Fi sieti, kamera streamuje videá nepretržite vo vysokom rozlíšení na iOS alebo Android zariadenia.

 

-         Inteligentná kamera Live! Cam IP SmartHD je schopná detekovať pohyb a zvuk a okamžite posiela výstražné upozornenia na chytré zariadenia užívateľov. Taktiež podporuje automatické nahrávanie a nastavenie citlivosti, takže užívateľ si neprehliadne ani ten najmenší pohyb alebo zvuk.

 

-         Kamera Live! Cam IP SmartHD disponuje infračerveným LEDkami, ktoré sa automaticky zapnú pri slabších/zlých svetelných podmienkach, čím umožní používateľom jasne sledovať, čo sa deje v miestnosti aj v tme.

 

-         Kamera je vybavená microSD slotom pre microSD kartu, aby mohli užívatelia nahrávať video alebo zvuk na microSD kartu. Užívatelia si môžu nastaviť kameru tak, aby nepretržite nahrávala pohyb a zvuky, keď ich zadetekuje. Ak bude pamäť karty plná, bude kamera automaticky prepisovať na microSD karte najstarší záznam a pokračovať v nepretržitom nahrávaní ďalej na neurčito.

 

-         Vstavaný mikrofón a reproduktor kamery Live! Cam IP SmartHD umožňuje obojsmernú hlasovú komunikáciu, ak je pripojená k vzdialenému chytrému zariadeniu. Používatelia, ktorí majú prepojené chytré zariadenie môžu počuť svoju rodinu a zároveň s ňou aj hovoriť, nech sa nachádza kdekoľvek.

 

-         Cez aplikáciu Live! Cam, môžu užívatelia vzdialene zobraziť výstrahy a históriu videí nahraných na microSD karte priamo v kamere. Mobilná aplikácia Live! Cam umožňuje užívateľom pripojiť sa a zobraziť až štyri kamery na štyroch rôznych miestach.