CREATIVE Sound BlasterX H5 70GH031000003

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

70GH031000003
Creative

Popis

Frekvenčný rozsah reproduktorov sa pohybuje od 20 Hz do 20 000 Hz, zatiaľ čo frekvenčný rozsah mikrofónu je štandardne nižší, od 100 Hz do 15 000Hz, no navyše disponuje technológiou potlačenia okolitého ruchu, vďaka čomu by mal vyniknúť váš hlas aj v hlučnejšom prostredí.

 

Slúchadlá sú stereo, pripájajú sa klasickým 3,5 mm jackom, vďaka čomu ich môžete pripojiť prakticky ku všetkému. Súčasťou balenia je hlavný kábel s dĺžkou 1,2 metra, na ktorom nechýba koliesko pre ovládanie hlasitosti, tlačidlo pre prijímanie hovorov a vypínač pre mikrofón. Ďalej tu môžete nájsť ďalší, už predlžovací kábel, ktorý má taktiež dĺžku 1,2 metra a slúži najmä na pripojenie k PC, respektíve k zariadeniam, ktoré nepodporujú trojpinový jack pre ľavý a pravý kanál a mikrofón. Poslednou súčasťou balenia je samotný mikrofón spolu s penou, ktorú by ste na naň mali nasadiť. Mikrofón je teda odnímateľný a nemusíte ho mať neustále zapojený, ak ho práve nepoužívate.

 

Slúchadlá sú vyrobené z plastu s kovovou kostrou. Tá je veľmi flexibilná, no zároveň pevná, aby vás nikde netlačili a aj napriek tomu pevne držali na hlave. O pohodlie sa stará penová výplň okolo uší a nad hlavou, ktorá je potiahnutá koženkou. Slúchadlá sú v podstate veľmi ľahké a aj po niekoľkohodinovom nosení sú stále pohodlné. Ich veľkosť si môžete štandardne nastaviť presne na vašu hlavu.

 

Základné parametre

Prevedenie:  Na uši

Konštrukcia:  Uzatvorené

Mikrofón:  Áno

Typ pripojenia:  3,5 mm Jack

Dĺžka prívodného kábla:  1,2 m

Vedenie kábla:  Jednostranné (do jednej mušle)

Ovládanie hlasitosti: Áno

Veľkost meniča:  50 mm

Frekvencia od:  20 Hz

Frekvencia do:  20 kHz

Citlivosť:  118 dB/mW

Impedancia:  32 Ohm

 

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia:  Odnímateľný

Smerová charakteristika:  Smerové snímanie

Frekvencia od:  100 Hz

Frekvencia do:  15 000 Hz

Citlivosť:  -40 dB/mW

Impedancia:  2 200 Ohm