Cygnett ChargeUp Polymer Digital Powerbank 4.000mAh, 1 USB/2.1A, pre smartfóny a tablety, čierno-zelená CY2000PBCHE

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

CY2000PBCHE
Cygnett

Popis

Externá batéria - Powerbank Cygnett ChargeUp Digital 4,000mAh poskytne energiu pre Váš smartfón vtedy, keď ju potrebujete najviac. Štíhla a ultra-ľahká batéria s povrchovou úpravou príjemnou na dotyk je veľmi praktická, čo z nej robí ideálne príslušenstvo do každého batohu, tašky, či dámskej kabelky.
Powerbank Vás presvedčí vysokým výkonom, rýchlym nabíjaním a schopnosťou dlhodobého udržania energie. Batéria je prednabitá od výroby, vďaka čomu ju môžete pripojiť k Vášmu zriadeniu a okamžite spustiť nabíjanie. Pridanou hodnotou je digitálny displej, vďaka čomu Vám umožní sledovať, presné množstvo zostatkovej energie v batérii. S výstupom až 2.1Amp Vám umožní nabíjať a väčšie a na energiu náročnejšie zariadenia, ako sú napr. tablety a pod.
Powerbank Vám umožní nabiť Váš smartfón do plna 2-3 krát, kým sa vyprázdni a bude ju potrebné znova nabiť. Vďaka použitiu najmodernejšej technológie Lithium Polymer batéria udrží energiu omnoho dlhšie, oproti tradičnej Li-Ion batérii a umožňuje tiež vyšší výstupný výkon. Batéria sa automaticky vypne keď sa nepoužíva, vďaka čomu šetrí energiu, ktorú skutočne využijete, keď ju potrebujete najviac.
Priložený je káblik micro-USB / USB. Spolupracuje však aj s káblikom Lightning / USB MFi cerfifikovaným pre zariadenia Apple, ktorý nie je priložený.

Kompatibilita
Väčšina zariadení nabíjaných cez USB port