Cygnett ChargeUp Polymer Digital Powerbank 4.000mAh, s integr. Lightnining, 1 USB/2.1A čierna CY1996PBCHE

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

CY1996PBCHE
Cygnett

Popis

Externá batéria - Powerbank Cygnett Charge up Pocket Lightning 4,000mAh umožňuje nabíjanie až 2 zariadení súčasne. Je neuveriteľne ľahká, štíhla a kompaktná, pričom jej dizajn je rovný, so zaoblenými hranami. Nosenie tejto batérie je pohodlné, keďže hladko vkĺzne do Vášho batohu, tašky, kabelky, alebo vrecka.

Vlastnosti
Štýl a solídnosť sa snúbia v tomto zariadení s integrovaným Lightning / USB káblikom a pribaleným Micro-USB / USB káblikom. Batéria je prednabitá z výroby, čiže ju môžete okamžite použiť na nabíjanie Vášho smartfónu. S výstupnými parametrami až 2,1 Amp Vám umožní nabíjanie 2 smartfónov súčasne, prípadne iných zariadení, ako sú napr. Fibit, Go Pro, BT slúchadlá, BT reproduktory.

Kapacita batérie
Batéria má výstup až 2,1 Amp, čo zodpovedá 1Amp na každý port počas simultánneho nabíjania 2 zariadení súčasne. Vďaka LED indikátoru batérie budete vedieť, koľko energie ste spotrebovali počas nabíjania Vašich zariadení a koľko energie ešte zostalo vo Vašom Powerbank. Nabíjanie Powerbank je jednoduché, iba pripojte batériu k Vášmu PC, k autonabíjačje, albo ku klasickej nabíjačke do steny. Batéria sa automaticky vypne keď nie je v prevádzke, pričom šetrí energiu na chvíle, keď ju budete potrebovať pre nabitie Vášho smartfónu či iného vhodného zariadenia.

Kompatibilita
Powerbank Cygnett Charge up Pocket Lightning s integrovaným Lightning káblom a pribaleným micro-USB / USB káblikom je určená pre nabíjanie Apple produktov s Lightning konektorom ako aj pre nabíjanie akékoľvek zariadenia s USB portom určeným pre nabíjanie, čo znamená, že bude fungovať na všetky smartfóny, tablety, ako aj vaše GoPro, kompaktné fotoaparáty, prenosné reproduktory. Micro-USB kábel je súčasťou balenia, čo znamená, že ho môžete pripojiť rovno do Android smartfónu.