Cygnett ChargeUp Polymer Digital Powerbank 6.000mAh, dual USB/2.1A, pre smartfóny a tablety, čierno-zelená CY1770PBCHE

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

CY1770PBCHE
Cygnett

Popis

ChargeUp Digital 6.000mah prenosný powerbank v čiernom s modrým pásikom je ultra tenký mobilný powerbank s LED displejom. Tento USB power bank tiež ponúka možnosť rýchleho nabíjania, s 2.1Amp dual USB výstupom umožňuje nabíjať 2 zariadenia súčasne.

Zostante nabití
ChargeUp PowerBanky sú kompatibilné so smartfónmi a tabletmi, ako aj širokou paletou digitálnych fotoaparátov a prenosných herných zariadení.

Super tenké a prenosné
Elegantný dizajn zabezpečuje, že si najnovšiu slimline lithium-polymérovú batériu môžete zobrať jednoducho so sebou.

Rýchle nabíjanie
Nabité a pripavené na použitie, rýchlo nabite vaše zariadenia s výkonným 2.1A výstupom.

Predĺžená životnosť batérie
Články Lítio-Polymérovej batérie pridávajú 6.000mAh životnosti batérie vášmu smartfónu, tabletu alebo digitálnemu fotoaparátu.

Dva USB porty
Nabíjajte akékoľvek 2 USB zariadenia súčasne, takže môžete zdieľať nabíjanie medzi vaším iPhone a iPadom.

Zober ma so sebou!
Tenká a kompaktná mobilná nabíjačka je prenosná a plne nabitá pre vaše pohodlie. Dva USB porty vám umožňujú nabíjať naraz 2 zariadenia, vďaka čomu sa z nej stáva ideálny spoločník na pracovné alebo dovolenkové cestovanie, alebo len na dlhé dni bez prístupu k elektrickej zásuvke.
Dĺžka: 142mm
Šírka: x 71mm
Hrúbka: 14mm
Hmotnosť: 250 grams
Len o niečo väčšia ako kreditná karta, táto mobilná nabíjačka má nízku hmotnosť a ponúka vám prenosný "pokoj v duši"

Navrnuté s ohľadom na vás
Vyrobená z vysoko odolného polyméru, okrem elegantného vyhotovenia, táto prenosná nabíjačka obsahuje digitálny displej, ktorý vám prezradí koľko energie vám ešte ostáva, navyše sú dostupné farebné vyhotovenia pre každú osobnosť a štýl
battery power you have left and there’s a colour to suit every personality and style.

Viac energie, rýchlejšie nabíjanie
V batérii je použitá najnovšia lítium-polymérová technológia, naša ponuka prenosných nabíjačiek ponúka dostatočnú kapacitu pre 3-4 plných nabití telefónu, pred tým ako treba powerbank pripojiť opäť k zdroju.
S duálnym USB portom môžete nabíjať 2 samostatné zariadenia, a vďaka smart charging čipu, ak nepoužívate oba porty, nabíjačka presmeruje všetku energiu do jediného bodu, čím poskytne rýchle nabíjanie pre pripojené zariadenie.
USB powerbank môže byť nabitá cez počítač, auto nabíjačku alebo elektrickú zásuvku. Automaticky sa vypne, pokiaľ sa práve nepoužíva, čím šetrí energiu až do nasledujúceho použita.

Nabite kdekoľvek, použite všade
Cygnett Powerbanky sú vhodné pre akékoľvek zariadenie s USB portom určeným pre nabíjanie, čo znamená, že bude fungovať na všetky smartfóny, tablety, ako aj vaše GoPro, kompaktné fotoaparáty, prenosné reproduktory ale aj Fitbit alebo Apple Watch.
Micro-USB kábel je súčasťou balenia, čo znamená, že ho môžete pripojiť rovno do Android smartfónu. ChargeUp Digital 10,000 je tiež kompatibilné s vašim existujúcim iPhone káblom, alebo Apple-certifikovaným MFi Lightning káblom.