D8J08A purpurová atramentová kazeta HP 980 X585z, X555dn, X555xh, X585dn, X585f

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

D8J08A
HP

Popis

D8J08A purpurová atramentová kazeta HP 980 X585z, X555dn, X555xh, X585dn, X585f

Prehľad

Atramentové kazety HP 980 s pigmentovými atramentami HP majú zloženie na tvorbu kvalitných farebných dokumentov s nákladmi na stranu až o polovicu nižšími než pri laserových tlačiarňach1. Nechajte tlačiareň HP Officejet Enterprise tlačiť najvyššou rýchlosťou a dosahujte stále, trvácne výtlačky2.

Funkcie

Tlačte kvalitne s polovičnými nákladmi na jednu stranu ako u farebných laserových tlačiarní1. Tieto originálne pigmentové atramenty HP sú navrhnuté na zabezpečenie kvality s vysokou úrovňou úspory – a pomôžu udržať vašu tlačiareň HP Officejet Enterprise alebo multifunkčné zariadenie na najvyššej rýchlosti.
Získajte výnimočnú živosť farieb s pigmentovými atramentmi určenými pre kanceláriu. Vaše dokumenty a marketingové materiály odolajú zvýrazňovačom a vode a nevyblednú ani po dlhšom čase2,3. Archivujte dokumenty a dôležité listiny celé desaťročia.3
Len tlačte ďalej – inštalácia za niekoľko sekúnd a tlačte až 10 000 strán na kazetu4. Šetrite papier pomocou nástroja HP Smart Print5 a získajte náskok pri objednávaní spotrebného materiálu prostredníctvom služby vzdialeného monitorovania úrovne atramentu HP Web Jetadmin6.
Vyberte si kazety, na ktoré sa používa menšie množstvo zdrojov. Znížte objem vyhadzovaných obalov až o 90 % v porovnaní s tonerovými kazetami7 a jednoducho recyklujte svoje originálne atramentové kazety HP bezplatne, prostredníctvom programu HP Planet Partners8.

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Purpurová
Kompatibilné typy atramentu
Na báze pigmentu
Výdatnosť strán (farebné)
6 600 strán
Počet strán – poznámka pod čiarou
Testované v HP Officejet Enterprise X585. Priemerná výťažnosť kombinovanej tlačovej kazety (azúrová/purpurová/žltá) na základe normy ISO/IEC 24711 alebo metód testovania HP pri nepretržitej tlači. Skutočná výťažnosť sa výrazne líši v závislosti od obsahu tlačených strán a ďalších faktorov. Podrobné informácie nájdete na lokalite http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty
5 až 35 °C
Rozsah skladovacích teplôt
–40 až 60 °C
Skladovacia vlhkosť
10 až 90 % relatívnej vlhkosti

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
241,7 x 28,7 x 71,6 mm
Hmotnosť balenia
0,20 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Zaručujeme, že žiadna tlačová kazeta HP, tlačová hlava a príslušné spotrebné materiály počas záručnej doby neobsahujú žiadne chyby materiálu ani spracovania.

Čo je v krabici

Atramentová kazeta

Parametre

Typ
Originálny