DELL DELL Pro Backpack 15 PO-BP-15-20

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

PO-BP-15-20
Dell

Popis

Podrobnosti
Ochrana pre notebook šetrná k životnému prostrediu a odolná voci nárazom
Vytvorte si pozitívny vplyv na životné prostredie výberom batoha Dell Pro Backpack 15 (PO1520P), ktorý je vyrobený z procesu farbenia EcoLoop riešení od spolocnosti Dell pre polyester, ktorý generuje až o 90% menej odpadových vôd, 62% menej emisií CO2 a využíva až o 29% menej energie ako tradicné proces farbenia *. Pena EVA navyše zarucuje odolnost voci nárazom a ponúka jednoduchý spôsob ochrany notebooku.

Odolný povrch udržuje príslušenstvo suché
Notebook a dôležité dokumenty ostanú v batohu pocas dažda aj búrok, pretože je pokrytý vodeodolným ochranným materiálom vyrobeným z recyklovaných predných skiel automobilov.
Budte produktívni aj pocas prepravy
Pocas prepravy nabíjajte notebook v batohu vysunutím kábla cez na to urcené vrecko na prenosnú nabíjacku**. Do ciela dorazíte s nabitým notebookom a pripravení pokracovat v práci.

Nízka hmotnost a pohodlné nosenie
Ci už idete do práce alebo z nej, jednoducho uchopte tento lahký batoh za vystužené horné rukoväte a smelo vyrazte na cestu. Batoh si zaveste na plecia, aby ste mali volné ruky. Ramenné popruhy v tvare písmena S kopírujúce vaše plecia a sietkovaná zadná cast zarucujú pohodlie a chlad. Alebo pri odchode za dalším dalšie cestovatelským dobrodružstvom pripojte batoh na vrch kufra s kolieskami a vyrazte na letisko, autobusovú alebo vlakovú stanicu.

Všetko potrebné do kancelárie na dosah ruky
Bezpecne uložte dôležité dokumenty a veci každodennej potreby do velkej hlavnej casti batoha s vreckami. Vložte slnecné okuliare a dalšie drobné predmety do mäkkého lemovaného vrecka na zips a na cestách prenášajte flaše na vodu a dáždniky vo vonkajších sietovaných vreckách.

Zvýšenie viditelnosti pri slabom osvetlení
Vdaka reflexným prvkom a popruhom na batohu Dell Pro 15 (PO1520PS) budete s ním na pleciach viditelnejší pre motoristov v ranných a vecerných hodinách.

Vhodný pre väcšinu notebookov s uhloprieckou až 15"
Do batoha Dell Pro 15 (PO1520PS) s lemom odolným voci poškriabaniu sa zmestí väcšina notebookov Dell s uhloprieckou až 15 palcov. Zároven je zarucená maximálna ochrana všade, kde sa pocas nárocného dna vydáte.