Dell Dock WD19 180W 210-ARJF

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

210-ARJF
Dell

Popis


Popis produktu:



Dokovacia Stanica

Rozhranie: DisplayPort cez USB-C

Rozmery: 205mm x 90mm x 29mm

Farba: Cierna

Napájanie: Napájací adaptér 130 W AC s výkonom 90 W

Bezpecnostné slot: 1x slot pre zámok Kensington (káblový zámok je predávaný samostatne) + 1x zásuvka Noble Wedge lock (káblový zámok predávaný samostatne)

Požadovaný OS: Microsoft Windows 10, Ubuntu 18.04, Redhat Enterprise Linux



Rýchle nabíjanie

Technológia Dell ExpressCharge umožnuje batériu nabit za jednu hodinu až do 80% kapacity, aby ste mohli byt pocas pracovného dna maximálne produktívne.



Vyšší výkon pre vaše úlohy

S funkciou Dell ExpressCharge Boost toho zvládnete viac a rýchlejšie - umožnuje batériu nabit za púhych 20 minút až na 35% kapacity.



Kombinujte a zaradte

S našimi dokovacími stanicami sa môžete vyvíjat podla vašich potrieb. Design pripravený na budúcnost vám umožní lahko vymienat moduly, ak potrebujete vykonat výmenu v teréne alebo upgradovat systémy.



Dokonalá konektivita

Konektivita rozhranie USB-C umožnuje lahšie ako kedykolvek predtým poskytovat napájanie, dáta, zvuk a video aj pripojenie periférnych zariadení bez ohladu na to, aký systém používate. Navyše, s podporou duálneho FHD alebo jediného QuadHD monitora, sa môžete pripojit ku všetkému, co potrebujete.



Cisté a bez spleti káblov

Vdaka volitelnému, bezpecnému držiaku VESA, ktorý ponúka úplnú flexibilitu so vstavaným káblom 0,8m, budete mat produktivitu pri montáži do doku za monitor alebo pod stôl.



Informácie v pamäti Flash

Vdaka rýchlosti prenosu dát až 10Gb / s pre rýchlejší prenos dát môžete zostat produktívni aj pri pripojení ku všetkým zariadeniam.



Maximálna spolahlivost

Naše dokovacia stanica ponúkajúca doposial najefektívnejšie spravovanie využívajú jediný firmware, takže môžete pracovat bez narušenia prevádzky. Navyše môžete pomocou sady Dell Client Command Suite a nástroje Microsoft System Center Configuration Manager rýchlo a lahko firmvér aktualizovat, bez toho aby ste museli dokovaciu stanicu reštartovat.



Bezpecná správa

Uchovávajte svoje dáta v bezpecí vdaka funkcii odovzdávanie adries MAC a vzdialené deaktiváciu portu. Navyše s funkciami, ako je PXE Boot, Wake-on-LAN atd., Môžete spravovat svoju dokovaciu stanicu a súcasne si zachovat produktivitu - je to jednoduchšie než kedykolvek predtým.



Porty a sloty

1x USB-C 3.1 2. generácie

1x Port USB-A 3.1 1. generácie s technológiou PowerShare

1x Kombinovaný zvukový / slúchadlový konektor

1x Zvukový výstup

2x DisplayPort 1.4

1x Port HDMI 2.0b

1x Viacúcelový port USB-C DisplayPort

2x Port USB-A 3.1 1. generácie

1x Rozhranie gigabitového ethernetu RJ45

1x Napájanie