E-Blue, Cobra X 951, herné slúchadlá s mik., čierna, 3.5 mm jack EHS951BKAA-IY

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

EHS951BKAA-IY
E-Blue

Popis

Herné slúchadlá s mikrofónom Cobra 951
Tento herný headset je vytvorený špeciálne pre hráčov. Kombinácia luxusného vzhľadu, podsvieteného mikrofónu a extra mäkkých náušníkov a čelenky Vám dovolí hrať dlhé hodiny.

Uzatvorený typ slúchadiel
Uzatvorený typ slúchadiel spolu s 40 mm neodymiovým magnetickým driverom zaručuje dokonalý stereo zvuk najvyššej kvality, aby ste počuli každého nepriateľa. Extra hlboké basy, výrazný, krištáľovo čistý zvuk, to všetko vám prinesie úžasné prežitie každej bitky.

Úžasné podsvietenie
Unikátne podsvietenie je situované do kruhu okolo celého náušníku a vytvára tak nádherný efekt. Skutočne výnimočný je taktiež podsvietený mikrofón.

Nastaviteľná čelenka
Táto čelenka vyrobená z extra mäkkého materiálu bola vyvinutá k jedinému účelu, aby slúchadlá pohodlne sedeli na hlave. Čelenka má nastaviteľnú veľkosť, aby ste si ju mohli nastaviť podľa svojich potrieb. Spony pre nastavenie oblúka sú vyrobené z nerezovej ocele pre dlhšiu životnosť slúchadiel.

Redukcia okolitého hluku
Náušníky sú tvorené koženým poťahom vyplneným penou pre maximálnu redukciu okolitého hluku, takže sa môžete plne sústrediť na hru. Môžete si vychutnať neuveriteľný zvuk a perfektnú komunikáciu medzi členmi vášho týmu.

Otočný mikrofón
Mikrofón môže byť voľne nastavený až do uhla 120 stupňov, aby plne vyhovoval potrebám hráčov. Vďaka použitej technológii prenáša váš hlas úplne čiste.

Ovládanie na kábliku
Vďaka ovládaču umiestnenému na kábliku môžete znižovať či zvyšovať hlasitosť aj behom tých najnáročnejších hier.


Špecifikácia:
- frekvenčný rozsah: 20 Hz - 20 kHz
- priemer reproduktoru: 40 mm
- impedancia: 32 Ohm
- citlivosť reproduktoru: 117 dB
- konštantný výkon: 30 mW
- napätie: 5 V
- pripojenie: 3,5 mm jack & USB
- dĺžka kábla: 2,3 m
- rozmery: 230 x 110 x 190 mm
- váha: 353 g