E-Blue, IRON MAN EHS903, herné slúchadlá s mikrofónom, červená, 3.5 mm jack + USB konektor EHS903REAA-IY

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

EHS903REAA-IY
E-Blue

Popis

Herné slúchadlá s mikrofónom Iron Man 3
Spoločnosť E-Blue získala príležitosť spolupracovať s uznávaným americkým filmovým producentom - štúdiom Marvel, a tak všetkým fanúšikom známeho super hrdinu prináša slúchadlá Iron Man, ktoré majú za úlohu obstáť a robiť svojmu menu česť. Iron Man je super hrdina a poznajú ho ľudia na celom svete. Jedinečné slúchadlá Iron Man 3 si nemôže nechať ujsť žiadny fanúšik. Kombinujú úžasný módny design a perfektnú funkčnosť.

Pre PC aj smartphóny
Slúchadlá môžete pripojiť cez USB do PC alebo cez Jack, ktorý je súčasťou balenia k smartphónom, iPhonom, iPadom a ďalším.

Štýlové podsvietenie
Špeciálna konštrukcia slúchadiel umožní, aby behom hry dokonale vyniklo ich podsvietenie. Červeno podsvietené prvky na okrajoch a nad náušníkmi dodávajú slúchdlám jedinečný design. Každému náušníku potom dominuje bielo podsvietené logo Stark Industries.

Pohodlná čelenka
Táto čelenka vyrobená z extra mäkkého materiálu bola vyvinutá k jedinému účelu, aby slúchadlá pohodlne sedeli na hlave aj pri dlhých hodinách hrania. Čelenka je pripojená k náušníkom pomocou oceľových laniek.

Multifunkčný ovládač
Vďaka tomuto multifunkčnému ovládaču môžete znižovať či zvyšovať hlasitosť, stlačením tlačidla prijímať hovory a taktiež je tu zabudovaný mikrofón.

Redukcia okolitého hluku
Náušníky sú tvorené koženým poťahom vyplneným penou pre maximálnu redukciu okolitého hluku, takže sa môžete plne sústrediť na hru. Môžete si vychutnať neuveriteľný zvuk a perfektnú komunikáciu medzi členmi vášho týmu.

Designové náušníky
Náušníky vynikajú unikátnym kovovým designom a právom slúchadlá zaraďujú do série špičkových produktov Iron Man.


Špecifikácia:
- frekvenčný rozsah: 20 Hz - 20 kHz
- impendancia: 117 Ohm
- pripojenie: USB pre PC (dĺžka kábla 1,26 m), predlžovací kábel s 3,5 mm konektorom
- veľkosť reproduktoru: 50 mm
- citlivosť: 48 + 3 dB

Balenie obsahuje:
- slúchadlá
- používateľskú príručku
- kábel s 3,5 mm konektorom

U tovaru, ktorý je kryto nehmotnými právami tretích osôb oznamujeme, že sme sami držiteľmi licencie alebo tovar nakupujeme od subjektov, ktorí nás informovali, že sú držiteľmi licencie.