E-BLUE IRON MAN EKM707, Klávesnica US, herná, podsvietené okraje typ drôtová (USB), zlatá EKM707GOUS-EU

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

EKM707GOUS-EU
E-Blue

Popis

Herná klávesnica IRON MAN 3
Vytvorená pre skutočných fanúšikov pre využitie maximálnej sily. Táto klávesnica nieje hocijaká. V spolupráci s Marvel vznikol jedinečný design v metalickej červenej a žiarivo zlatej farbe inšpirovaný oblekom Iron Mana. Tri úrovne nastavenia rýchlosti odozvy, 3 farby pulzujúceho podsvietenia + bielo podsvietené logo v strede klávesnice, zámok klávesy win, anti-ghosting, to všetko robí z klávesnice Iron Man dokonalú zbraň.

Úžasný design
Klávesnica Iron Man 3 je pevná a stabilná. Má nastaviteľný stojan do dvoch úrovní, odolné nožičky, aerodynamický tvar a klávesy sú designované do tvaru písmena U pre lepšiu ergonómiu. Je taktiež odolná proti náhodnému poliatiu.

Anti-ghosting
Nebojte sa zadávať príkazy v hre oboma rukami, klávesnica disponuje funkciou anti-ghosting až pre 12 kláves. Buďte rýchly a presný vo všetkých vašich hrách. Vďaka zámku klávesy Win sa vaša hra nepreruší v dôsledku jej nechceného stlačenia.

Voliteľná rýchlosť odozvy
K dispozícii sú vám 3 úrovne nastavenia rýchlosti 40/60/80. Stlačte klávesu s logom a Del, End či PgDn, aby ste si prispôsobili odozvu ako potrebujete.

Farebne odlíšené klávesy
Pokiaľ majú všetky klávesy na herných klávesniciach rovnakú farbu, môže ľahko dôjsť k stlačeniu nechcenej klávesy. Iron Man 3 má 8 farebne odlíšených najpoužívanejších herných kláves (šipky, WASD), aby jej používatelia mohli rýchle reagovať na pohyb nepriateľa.

3 farby pulzujúceho podsvietenia
Klávesnicu obklopuje pulzujúce podsvietenie troch farieb. Zvoliť si môžete modré, červené alebo fialové. Celej klávesnici potom dominuje bielo podsvietené logo Stark Industries. Vďaka tomu sa bude dokonale vynímať na každom stole.

Opletaný kábel
Opletaný kábel, ktorý je trvanlivý a odolný, zaručuje stabilný prenos dát.


Špecifikácia:
- 104 kláves
- 16 multimediálnych kláves
- 3 farby pulzujúceho podsvietenia (modrá, červená, fialová)
- možnosť vypnúť podsvietenie
- 2 úrovne nastavenia stojanu
- odolná proti náhodnému poliatiu
- veľkosť: 50,7 x 22,3 x 4,1 cm
- pripojenie USB
- kompatibilná s: Windows 2000 / XP / Vista / Win 7 / Win 8

Balenie obsahuje:
- klávesnica
- používateľská príručka

U tovaru, ktorý je krytý nehmotnými právami tretích osôb oznamujeme, že sme sami držiteľmi licencie alebo tovar nakupujeme od subjektov, ktorí nás informovali, že sú držiteľmi licencie.

Najvhodnejšie pre žáner hier: FPS, MMORPG, RPG, MOBA, RTS