E-Blue Myš Capitan America, optická, 6tl., 1 koliesko, drôtová (USB), modrá, 1600DPI, herná EMS613BLAA-IU

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 7,80 €

EMS613BLAA-IU
E-Blue

Popis

Herná myš Captain America
Spoločnosť E-Blue získala príležitosť spolupracovať s uznávaným americkým filmovým producentom - štúdiom Marvel. Vedľa produktov Iron Man prichádza teraz s ďalšou radou produktov inšpirovaných super hrdinom - Captian America. Herná myš Captain Americe je veľmi pohodlná a hodí sa pre takmer každú dlaň. Podsvietená hviezda v strede myši spolu s modrým podsvietením okrajov z nej robí atraktívny herný doplnok.

Unikátny design
Design myši s predĺženými tlačidlami je unikátna a odlišuje sa tak od klasických myší. Vďaka svojmu symetrickému designu je myš vhodná pre pravákov aj ľavákov. Dômyselný mikrospínač umožňuje dosiahnuť vysoké odozvy kliknutia pri hre.

LED podsvietenie
Na niekoľkých miestach myš vyžaruje tajomné modré LED svetlo, aby zvýšila svoju atraktivitu pre hráčov. Podsvietená je hviezda v dolnej časti tela myši, efektné detaily okolo nej a DPI prepínač.

Životnosť tlačidiel
High tech mikro spínače boli vyvinuté tak, aby poskytovali precízne a rýchle klikanie so životnosťou až 5 miliónov kliknutí, takže vás nezradí ani behom ťažkých súbojov.

Opletaný USB kábel
Vysoko odolný opletaný kábel je odolný proti rušeniu a prináša stabilný výkon a dlhšiu životnosť. Stačí iba pripojiť USB konektor do USB portu vášho zariadenia a hneď môžete hrať.

Špecifikácia:
- Voliteľné DPI: 600/1000/1600
- Počet tlačidiel: 6
- Pripojenie: USB
- Dĺžka kábla: 1,8 m
- Životnosť tlačidiel: 5 000 000 kliknutí
- Rozmery: 128,6 x 64 x 39,2 mm
- Váha: 136 g
- Kompatibilná s: Windows X64 / Win 10 / Win 8 / Win 7 / 2000 / XP, Macintosh OSX / 10.2~ / Linux