ESET NOD32 Antivírus 10 1PC na 2 roky 8588006503449

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

8588006503449
ESET

Popis

Antivírus a Antispyware

Poskytujú proaktívnu ochranu pred viacerými druhmi online a offline hrozieb a zabraňujú ich rozširovaniu na iných používateľov.

 

Anti-Phishing

Chráni vás pred pokusmi falošných webových stránok, ktoré sa tvária ako dôveryhodné, získať vaše citlivé informácie ako používateľské mená, heslá alebo detaily bankových a kreditných kariet.

 

Exploit Blocker

Blokuje útoky, ktoré sú navrhnuté tak, aby sa vyhýbali antivírusovej detekcii. Eliminuje lockscreeny a ransomwarové hrozby.

Chráni pred útokmi zameranými na internetový prehliadač, PDF čítačky a iné aplikácie vrátane softvéru založeného na Jave.

 

Pokročilá kontrola pamäte

Zlepšuje odchytávanie vytrvalých hrozieb, ktoré sa pred detekciou skrývajú pod viacerými vrstvami šifrovania.

 

Skenovanie s podporou cloudu

Zrýchľuje skenovanie pomocou vytvárania zoznamu bezpečných súborov na základe našej reputačnej databázy ESET Live Grid. Porovnávaním správania s naším cloudovým reputačným systémom pomáha proaktívne zastaviť neznámy malvér.

 

Skenovanie počas sťahovania súborov

Skracuje skenovací čas tým, že niektoré typy súborov, napríklad archívy alebo aktualizácie, skenuje už počas sťahovania.

 

Skenovanie počas nečinnosti systému

Zlepšuje výkon tým, že vykonáva hĺbkovú kontrolu počas nečinnosti systému. Pomáha detegovať potenciálne neaktívne hrozby skôr, ako môžu spôsobiť škodu.

 

Správa zariadení

Zabraňuje nepovolenému kopírovaniu vašich dát na neznáme zariadenia. Umožňuje blokovať CD, DVD, USB, iné vymeniteľné médiá a úložné zariadenia. Umožňuje blokovať zariadenia, ktoré sa pripájajú cez Bluetooth, FireWire a sériový alebo paralelný port.

 

Host-based Intrusion Prevention System (HIPS)

Dovoľuje vám hĺbkové nastavenie správania systému. Poskytuje nástroj na úpravu pravidiel pre systémové registre, procesy a programy. Umožní vám vyladiť si systém do posledného detailu.

 

Ochrana pred skriptovými útokmi

Zaznamenáva útoky nebezpečnými skriptmi, ktoré sa snažia zneužiť Windows PowerShell. Zároveň chráni aj pred škodlivými JavaScriptmi, ktoré môžu útočiť cez prehliadač. Podporuje prehliadače Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer a Microsoft Edge.

 

Nízka záťaž systému

Udržuje stabilný výkon vášho hardvéru a predlžuje jeho životnosť. Pracuje v akomkoľvek systémovom prostredí. Vďaka extrémne malým aktualizačným balíkom zbytočne nezaťažuje vaše internetové pripojenie.

 

Hráčsky mód

Ak je nejaký program spustený v režime celej obrazovky, ESET NOD32 Antivirus 10 sa automaticky prepne do tichého režimu. Všetky pop-up okná, aktualizácie a iné zaťažujúce aktivity sú odložené. Systémové zdroje sa tak šetria na hry a iné aktivity spustené v režime celej obrazovky (video, fotogaléria, prezentácie).

 

Podpora prenosných počítačov

Presúva na neskôr všetko, čo nevyžaduje zásah používateľa. Umožňuje vám tak zostať online dlhšie a nerušene, ak ste pripojení len na batériu.

 

Riešenie na jeden klik

Prehľad stavu zabezpečenia a všetky často používané nástroje sú ľahko dostupné z celého používateľského rozhrania. V prípade bezpečnostného problému nájdete riešenie jedným klikom.

 

Hladké produktové aktualizácie

Užívajte si najvyššiu bezpečnosť hneď, ako je k dispozícii.

 

Nastavenia pre pokročilých

Ponúka hĺbkové bezpečnostné nastavenia aj pre tých najnáročnejších. Umožňuje definovať hĺbku skenovania, maximálny čas kontroly a veľkosť skenovaných súborov, archívov a mnohé ďalšie parametre.

 

ESET SysInspector

Pokročilý diagnostický nástroj odchytávajúci dôležité informácie o systéme, vďaka ktorým následne rieši problémy bezpečnosti a kompatibility.

 

Recenzie (1)

100%
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.