ESET Smart Security 10 2 PC na 2 roky 8588006503388

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

8588006503388
ESET

Popis

Antivírus a Antispyware

Poskytujú proaktívnu ochranu pred viacerými druhmi online a offline hrozieb a zabraňujú ich rozširovaniu na iných používateľov.

 

Exploit Blocker

Blokuje útoky, ktoré sú navrhnuté tak, aby sa vyhýbali antivírusovej detekcii. Eliminuje lockscreeny a ransomwarové hrozby. Chráni pred útokmi zameranými na internetový prehliadač, PDF čítačky a iné aplikácie vrátane softvéru založeného na Jave.

 

Pokročilá kontrola pamäte

Zlepšuje odchytávanie vytrvalých hrozieb, ktoré sa skrývajú pred detekciou pod viacerými vrstvami šifrovania.

 

Skenovanie s podporou cloudu

Zrýchľuje skenovanie pomocou vytvárania zoznamu bezpečných súborov na základe našej reputačnej databázy ESET Live Grid?. Porovnávaním správania s naším cloudovým reputačným systémom pomáha proaktívne zastaviť neznámy malvér.

 

Skenovanie počas sťahovania súborov

Skracuje skenovací čas tým, že niektoré typy súborov, napríklad archívy alebo aktualizácie, skenuje už počas sťahovania.

 

Skenovanie počas nečinnosti systému

Zlepšuje výkon tým, že vykonáva hĺbkovú kontrolu počas nečinnosti systému. Pomáha detegovať potenciálne neaktívne hrozby skôr, ako môžu spôsobiť škodu.

 

Host-based Intrusion Prevention System (HIPS)

Dovoľuje vám hĺbkové nastavenie správania systému. Poskytuje nástroj na úpravu pravidiel pre systémové registre, procesy a programy. Umožní vám vyladiť si systém do posledného detailu. Ň

 

Ochrana pred skriptovými útokmi

Zaznamenáva útoky nebezpečnými skriptmi, ktoré sa snažia zneužiť Windows PowerShell. Zároveň chráni aj pred škodlivými JavaScriptmi, ktoré môžu útočiť cez prehliadač. Podporuje prehliadače Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer a Microsoft Edge.

 

Nízka záťaž systému

ESET Smart Security Premium 10 šetrí energiu pre programy, ktoré dennodenne využívate, vďaka čomu sa môžete hrať, pracovať a surfovať po internete bez zbytočného spomalenia. Neviažte sa na zdroj elektriny, zostaňte online ešte dlhšie s módom na šetrenie batérie a vychutnajte si hry bez rušivých pop-upov. Udržuje stabilný výkon vášho hardvéru a predlžuje jeho životnosť. Pracuje v akomkoľvek systémovom prostredí. Vďaka extrémne malým aktualizačným balíkom zbytočne nezaťažuje vaše internetové pripojenie.

 

Hráčsky mód

Ak je nejaký program spustený v režime celej obrazovky, ESET Smart Security 10 sa automaticky prepne do tichého režimu.

Všetky pop-up okná, aktualizácie a iné zaťažujúce aktivity sú odložené. Systémové zdroje sa tak šetria na hry a iné aktivity spustené v režime celej obrazovky (video, fotogaléria, prezentácie).

 

Ochráňte vaše osobné dáta pred krádežou identity

Zabráňte hackerom v zneužití vašich prihlasovacích údajov a chráňte svoje online platby. Užívajte si bezpečnejší internet, ochráňte vašu webkameru

či Wi-Fi router pred útokmi a dáta pred neoprávneným kopírovaním na USB médiá.

 

Ochrana webovej kamery

Neustále monitoruje všetky procesy a aplikácie na vašom počítači a kontroluje ich prístupy k webkamere. V prípade, že sa program snaží získať k nej prístup, budete na to upozornení a tento prístup môžete blokovať.

 

Ochrana domácej siete

Prináša extra bezpečnosť pre váš domáci Wi-Fi router. Pomocou tejto technológie môžete skontrolovať zraniteľnosť vášho routera, spôsobenú zastaraným firmvérom či slabými heslami, a umožňuje vám vykonať zmeny. Zároveň ponúka prehľadný zoznam zariadení pripojených do vašej siete.

 

Personálny firewall

Zamedzí nepovolaným používateľom prístup do vášho počítača a ochráni tak vaše dáta. Ochrana pred sieťovými útokmi Dopĺňa Personálny firewall a automaticky chráni zariadenie pred škodlivou komunikáciou na sieti. Blokuje hrozby na základe podozrivých vzorcov správania.

 

Ochrana online platieb

Obsahuje špeciálny zabezpečený prehliadač, cez ktorý môžete online platiť bezpečne. Automaticky vás chráni na stránkach online bankovníctva a zvyšuje vašu online bezpečnosť. Šifruje komunikáciu medzi klávesnicou a prehliadačom, čím zvyšuje bezpečnosť transakcií. Chráni vás pred keyloggermi. Ochrana pred botnetmi

 

Anti-Phishing

Chráni vás pred pokusmi získať citlivé údaje ako používateľské mená, heslá alebo detaily bankových a kreditných kariet prostredníctvom falošných webových stránok, ktoré sa tvária ako dôveryhodné.