EUROCASE MC X201 Microtover bez zdroja MCX201B00

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

MCX201B00
Eurocase

Popis

EUROCASE MC X201 Microtover bez zdroja

 

Počítačové skrine sú dôležitou položkou pri skladaní počítačovej zostavy. Ich hlavnou funkciou je ochrana mechanicky poškoditeľných komponentov, ktoré sa vo vnútri nachádzajú. Preto je treba výberu skrine venovať náležitú pozornosť, aby vyhovovala vašim požiadavkám ohľadom jej veľkosti, prístupnosti tlačidiel a konektorov. Zabudnúť neradno ani na kvalitu spracovania skrine a zvoliť si počet ventilátorov, ktorú jej budete chcieť osadiť, aby ochladzovali použité komponenty.

 

Eurocase MC X201 je veľmi kompaktný počítačová skriňa v elegantnom čiernom farebnom prevedení. Svojich priaznivcov si nájde medzi užívateľmi, ktorým nezáleží až toľko na vzhľade, ale hľadajú ekonomicky prijateľnú variantu menšie skrine.

 

Pre umiestnenie optickej mechaniky je tu k dispozícii jedna 5.25 "pozície. Disketovú mechaniku, alebo iné regulátory zodpovedajúcej veľkosti môžete umiestniť do jednej externej 3.5" pozície. Pre pevné disky je možné použiť hneď tri skryté 2.5 "pozície, prípadne náhradou jednu 3.5".

 

K chladenie je možné osadiť zadný ventilátor o rozmere 80 mm a na bočnici možno osadiť jeden 120 mm ventilátor. K dispozícii je aj ďalšia voľná pozícia v prednej časti pre inštaláciu 80 alebo 120 mm vetráčika. Vďaka prítomnosti 3 slotov pre chladiče sa skriňu hodí skôr pre menej výkonovo náročné počítačové zostavy, ktoré nepotrebujú veľké chladenie vnútorných komponentov.

 

Tento model patrí medzi Microtower typy a vďaka tomu je do neho možné umiestniť základné dosky microATX a ITX. Pre rozširujúce karty skriňa disponuje až štyrmi slotmi, ako sú televízne tunery, radiče, grafické karty a mnohé ďalšie. Potrebné konektory sú pre ľahšiu dostupnosť vyvedené na prednej časti predného panelu. K dispozícii je dvojica USB portov, audio vstup na mikrofón a výstup na slúchadlá. Na prednej strane skrine sa nachádza aj tlačidlo pre zapínanie spoločne s potrebným reštartom.

 

Parametre a špecifikácie:

 

Parametre

Druh PC skrine: Minitower

Počet interných 3,5 "pozícií: 1

Počet externých 3,5 "pozícií: 1

Počet externých 5,25 "pozícií: 1

Počet interných 2,5 "pozícií: 2

Počet pozícií pre karty: 4

Podporované formáty základných dosiek: ITX, Micro-ATX

 

Napájanie

Druh napájacieho zdroja: ATX

Bez zdroja: Áno

 

Konektory

USB konektory: Áno

Audio konektory: Áno

Počet audio konektorov: 2

Počet USB konektorov: 2

 

Chladenie

Počet pozícií na ventilátory: 3

 

Veľkosť

Rozmery skrine: 170 x 350 x 330

Parametre

Veľkosť skrinky
Mini Tower