EUROCASE ML X605 ATX 2+1xUSB 2xAudio bez zdroja MLX605B00

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

MLX605B00
Eurocase

Popis

Spoločnosť Eurocase je už niekoľko rokov známym výrobcom počítačových skríň a medzi svoje nové prírastky si zaradila aj skriňa pomerne nevšedného vzhľadu s označením X605. Tento model sa skvele hodí pre hráčov aj užívateľov, ktorí si potrpia na dokonalý dizajn a chcú sa s ním pochváliť napríklad svojim priateľom.

 

Eurocase X605 je veľmi elegantný middle tower skriňa. Svojich priaznivcov si nájde medzi užívateľmi, ktorým nejde len o veľký priestor pre rozšírenie, ale predovšetkým tým, ktorým záleží na elegantnom vzhľade. Moderný dizajn je umocnený červeným podsvietením ventilátora na čelnej strane skrine. Skriňa ponúka jeden červeno podsvietený 120 mm ventilátor vpredu, ktorý slúži pre nasávanie okolitého chladného vzduchu do vnútra skrine. Rozšíriť skriňa je možné ešte o jeden 92/120 mm ventilátor na zadnej a jeden 120 / 140mm ventilátor na bočnici skrine.

 

Skriňa je určená pre ľubovoľnú základnú dosku formátu ATX alebo micro ATX. Pre rozširujúce karty skriňa disponuje až siedmimi sloty. U skrine máme k dispozícii dve externé 5,25 "pozície pre uchytenie mechanik. Ďalej je možné použiť jednu externé 3.5" pozíciu vhodnú pre inštaláciu napríklad disketovej mechaniky alebo najrôznejších doplnkov. Vnútri skrine je dostatok priestoru pre inštaláciu šiestich 3.5 "pevných diskov.

 

Určite oceníte 2x USB 2.0, 1x USB 3.0 a HD audio konektory vyvedené na hornom paneli, ktoré umožňujú pohodlné a jednoduché pripojenie najrôznejších periférií ako sú napríklad pevné disky, flash disky, klávesnice, myši, slúchadlá, mikrofón a mnoho ďalších zariadení.

 

Parametre a špecifikácie:

 

Základné parametre

Druh PC skrine: MiddleTower

Počet interných 3,5 "pozícií: 2

Počet externých 3,5 "pozícií: 1

Počet externých 5,25 "pozícií: 2

Počet interných 2,5 "pozícií: 1

Počet pozícií pre karty: 7

Podporované formáty základných dosiek: ATX

 

Napájanie

Druh napájacieho zdroja: ATX

Bez zdroja: Áno

 

Konektory

USB 3.0: 1x

USB 2.0: 2x

Počet audio konektorov: 2x

 

 

Chladenie

Počet ventilátorov mimo zdroja: 1

 

Veľkosť

Rozmery skrine: 180 x 420 x 410