FITBIT Ionic Slate Blue/Burnt Orange FB503CPBU-EU

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

FB503CPBU-EU
Fitbit

Popis

Hodinky ponúkajú okrem štandardných aktivít pre meranie spánku, meranie rôznych aktivít a ďalších rozšírení, ktoré poznáte z iných produktov Fitbit aj nejaké ďalšie špeciálne funkcie. Prichádza Swin Exercise Mode, ktorý ponúkne viacfázové meranie plaveckých výkonov spolu s vyhodnocovaním spálených kalórií pod vodou. Špecialitou je totiž plnohodnotná odolnosť voči vode až do hĺbky 50 metrov.

 

Fitbit Coach prináša špeciálne cviky priamo na zariadení. Štartuje s jedným dynamickým cvičením a troma statickými. Viac cvikov bude dostupných v rámci ?premium? účtu, ktorý je spoplatnený sumou 7,99? mesačne alebo 39,99? ročne. Hodinkám takisto nechýba GPS a vy si tak môžete ísť pohodlne zabehať aj bez vášho smartfónu. Meranie a vyhodnocovanie vašich bežeckých aktivít sa tak odohrá priamo v hodinkách.

 

Základné úložisko v hodinkách pre rôzne aplikácie má 2,5 GB. Hodinky však podporujú Bluetooth pripojenie a tiež službu Pandora Premium, kde si môžete stiahnuť rôzne playlisty priamo do hodiniek a opäť viete počúvať hudbu aj bez prítomnosti smartfónu. Nechýba NFC a prostredníctvom služby Fitbit Pay tak viete dokonca platiť bezkontaktne na podporovaných termináloch. Potešia tiež inteligentné notifikácie, kde hodinky zobrazia nielen zmeškané hovory či SMS, ale aj notifikácie z Facebooku, Twittru, Instagramu  a ďalších aplikácií tretích strán.

 

V hodinkách Ionic je tiež vylepšený senzor pre meranie srdcového tepu, ktorý oceníte napríklad pri behaní či bicyklovaní. Nový senzor SpO2 bude slúžiť na meranie hodnoty kyslíka v krvi. To pomôže napríklad k ešte lepším výsledkom merania spánku. Batéria vydrží pri štandardnom používaní približne 4 dni. S aktívnym využívaním GPS však klesne na približne 10 hodín.

 

Fitbit OS

Nový operačný systém ponúka takisto niekoľko noviniek. Bol vyvinutý samotnou spoločnosťou Fitbit a prináša predinštalované aplikácie ako galériu, Fitbit Coach, Timer, ale tiež nechýba podpora aplikácií tretích strán ako Starbucks Coffee Company, Strava či AccuWeather.

 

Základné parametre

Dotyková obrazovka

Farebný LCD

Typ batérie: lítium-polymér

Doba nabíjania (0-100%): dve hodiny

Bluetooth 4.0

Ukladá 7 dní podrobných pohybových údajov - minúta za minútou

Odolnosť voči vode

Fitbit Ionic je vodotesný na vzdialenosť 50 metrov.

Prevádzková teplota: -10 ° až 60 ° C

Maximálna prevádzková nadmorská výška: 9144 metrov

Fitbit Ionic sa automaticky a bezdrôtovo synchronizuje s počítačmi a viac ako 200 poprednými zariadeniami iOS, Android a Windows pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth LE.

Rozsah synchronizácie: do 6,1 m

(Niektoré funkcie, ako napríklad upozornenia na smartfóny, môžu vyžadovať systém Android 5.0+. Skontrolujte kompatibilitu zariadenia)

 

Obsah balenie

Fitbit IONIC hodinky

Remienok (malý a veľký)

Nabíjací kábel

 

Senzory a komponenty

Trojosý akcelerometer

3-osý gyroskop

Optický monitor tepovej frekvencie

výškomer

Snímač okolitého svetla

Vibračný motor

Wi-Fi anténa (802,11 b / g / n)

GPS

NFC