Garmin Forerunner 255 Music, Whitestone 010-02641-31

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

010-02641-31
Garmin

Popis

Pridajte ten správny rytmus vašim krokom.

Získajte informácie o tréningu a regenerácii, ktoré budete potrebovat, aby ste sa posunuli na další level - a hudba vás bude motivovat na vašej ceste k cielom.

PRIPRAVENÝ NA DLHÝ BEH.

Získate neprerušovaný obraz o svojom zdraví a nočnom spánku s výdržou batérie až do 14 dní v režime smarthodiniek a až do 30 hodín so zapnutým GPS.

LAHKÝ (TAKMER) AKO PIERKO. Zabudnete, že máte na ruke Forerunner 255 s hmotnostou len 49 gramov.

PRIPRAVENÝ NA POT. Tlacidlá pre jednoduché ovládanie, silikónový remienok a odolné sklícko Corning® Gorilla® Glass 3 sú presne to, co potrebujete pre svoj tréning.

HRV Status HRV status sleduje variabilitu vášho tepu pocas spánku, cím vám dá lepší pohlad na vaše celkové zdravie a pohodu.
Morning report Nový ranný report vás pozdraví s informáciou o pocasí a sumarizáciou informácií o spánku, case zotavenia, tréningovom statuse, HRV statuse a s denným tréningovým odporúcaním.
Odporúcané denné tréningy Na základe vašej tréningovej histórie, úrovne kondície a casu na zotavenie máte k dispozícii osobné poradenstvo, získate denné odporúcania pre beh rôznej intenzity vdaka funkcii odporúcaných denných cvicení.
Race Widget Získate všetky informácie o príprave na pretek na jednom mieste - zobrazí odhad výkonu pre špecifickú trat, predpoved pocasia na den preteku, odpocítavanie a dalšie.
Running Power Funkcia Running Power zaznamená priebežné meranie sily, ktorú vydáte pocas behu s použitím snímaca Running Dynamics Pod alebo pulzomera HRM-Pro.
Optický snímac pulzu na zápästí Forerunner 255 je vybavený vstavaným optickým snímacom pulzu. Táto technológia využíva zelené svetlo doplnené o fotodiódy - citlivé na úbytok rozptýleného svetla, ktoré preniká do pokožky. Prietok krvi (pulz) je sprevádzaný absorbovaním zeleného svetla a tento úbytok zaznamenávajú fotodiódy. Výsledkom je relatívne presné meranie pulzu, ktoré má svoje limity a na rozdiel od bežného pulzomera (hrudný pás) nedokáže zaznamenávat variabilitu srdcovej frekvencie. Nedokáže teda poskytovat potrebné údaje na úrovni vyšších modelov bežeckých hodiniek, ktoré využívajú snímanie prostredníctvom hrudného pásu - metrika behu. Intenzita svetla sa automaticky prispôsobuje tmavej pokožke, ale napríklad tetovanie v mieste snímania môže byt problém. Odporúcania a tipy pre správnu funkcnost a používanie hodiniek a optického snímaca nájdete v znalostnej databáze na odkaze > > >
PULSE OX Integrovaný optický snímac PULSE OX zabezpecuje presné, spolahlivé a pohodlné meranie saturácie krvného hemoglobínu kyslíkom. Kontrola úrovne kyslíka v krvi pri používaní hodiniek vám pomôže sledovat reakcie tela na zvýšenú fyzickú aktivitu napríklad vo vysokých nadmorských výškach. Merania závisia od mnohých faktorov vrátane celkového zdravia a kondície.
ANT+ ANT+ bezdrôtové rozhranie umožnuje pripojenie volitelných externých snímacov, ktoré doplnajú a rozširujú funkcionalitu hodiniek. Forerunner 255 podporuje pripojenie (volitelného) pulzomera >HRM-Pro™, snímaca >Running Dynamics Podu pre využitie všetkých dostupných bežeckých a plaveckých metrík. Pre využitie potenciálu hodiniek pri jazde na bicykli ponúka Forerunner kompatibilitu s volitelnými ANT+ snímacmi >rýchlosti a kadencie. Maximum pre cyklistický tréning "vytažíte" po pripojení integrovaného wattmetra >Rally, ktorý posunie váš tréning na novú úroven. Forerunner 255 podporuje aj pripojenie externého snímaca teploty >tempe™.
Integrovaný mp3 player Integovaný prehrávac hudby (.mp3) s pamätou až pre 500 skladieb pre okamžité prehrávanie priamo z hodiniek. Odteraz si prehráte svoju oblúbenú hudbu priamo zo zápästia po pripojení externých bezdrôtových Bluetooth slúchadiel (nie sú súcastou balenia). Zoznam kompatibilných bezdrôtových slúchadiel nájdete na odkaze > > > Bluetooth slúchadlá. Nahrat požadované skladby je velmi jednoduché, stací hodinky pripojit k pocítacu cez priložený USB kábel alebo použijete smartfón a svoj playlist si môžete synchronizovat aj cez oblúbenú streamovaciu službu ako Spotify alebo Deezer Pri tréningu už nebude pri pocúvaní hudby potrebovat externý prehrávac (smartfón).
Advanced Running Dynamics Pokrocilá bežecká metrika behu je dostupná po pripojení kompatibilného (volitelného) pulzomeru HRM-Pro alebo Running Dynamics Pod-u. Nové merania poskytujú komplexný náhlad na techniku behu a výkonnost vo vztahu k ocakaváným výsledkom. Dlžka kroku je meraná v reálnom case pri behu. Meranie dlžky kroku je užitocné vo vztahu s dosahovanými tempami vašich behov. Rovnováha doby kontaktu so zemou meria symetriu doby kontaktu so zemou (len pri behu) medzi lavou a pravou nohou. Vertikálny pomer (Vertical Ratio) je prezentovaný ako pomer hodnoty vertikálnej oscilácie a dlžky kroku v percentuálnom vyjadrení. Inými slovami táto funkcia dokáže zmerat efektívnost pomeru dlžky kroku a vertikálnej oscilácie pri behu s cielom zvýšit efektivitu vášho behu.
Kadencia behu Dostupné základné bežecké metriky behu pri použití s kompatibilným pulzomerom HRM-Pro (nie je v balení) alebo snímacom Running Dynamics Pod - Kadencia behu, Vertikálna oscilácia, Cas kontaktu so zemou.
Dobíjatelná batéria Napájanie je zabezpecené nabíjatelnou lítium - iónovou batériou s výdržou približne 14 dní v režime hodiniek so smartnotifikáciami a monitorovaním pulzu 24/7. Až 30 hodín pri použití pocas aktivity v režime s GPS.
SK menu Na slovenský trh je zariadenie dodávané s plnou podporou - ovládanie v slovencine, používatelská prírucka v slovenskom jazyku.
Prepojenie s PC Komplexnú analýzu a editáciu tréningových dát, prípravu tréningových plánov umožnuje jednoduché a funkcné prepojenie hodiniek s pocítacom prostredníctvom USB. Pre vyhodnocovanie aktivít, rozšírenú analýzu a plánovanie aktivít ponúka výrobca on-line aplikáciu Garmin Connect.Dátový výstup je možné použit aj v rôznych iných špecializovaných aplikáciach pre vyhodnocovanie tréningových dát.
Hodiny s GPS Športové hodinky s GPS môžete používat ako bežné hodinky (cas, dátum, budík, stopky). Pri behu vám stlacením jedného tlacidla zobrazia informácie o pulze, tempe behu, rýchlosti, vzdialenosti a spálených kalóriách a nepotrebujete žiadne externé snímace a doplnky.
Vodotesnost 50 m Použitie môže prebiehat aj v nepriaznivom pocasí. Dážd, sneh, blato už nie sú nijakou prekážkou, nakolko zariadenie je vodotesné - odolné voci namoceniu, postriekaniu vodou. Hodinky sú vodotesné do 5ATM* - odoláva tlaku, ktorý zodpovedá hlbke 50 m. Viac informácií nájdete na stránke www.garmin.com/waterrating.
Zóny pulzu Každý má pri tréningu iný ciel, ci už je to chudnutie, zlepšenie kondície, prevencia srdcovocievnych ochorení... Pre každý ciel je nevyhnutné sledovat pulz, aby bol tréning co najefektívnejší. Hodinky vás upozornia vibrovaním alebo zvukovým signálom (podla nastavenia) na vysoký alebo naopak nízky pulz.
Rozšírené tréningy Vytvorte si alebo stiahnite preddefinovaný tréningový plán pre jednoduchý, intervalový alebo rozšírený tréning prostredníctvom Garmin Connect aplikácie. Hodinky Vás budú sprevádzat okruh za okruhom...
Bluetooth konektivita Štandardom vo funkcionalite športových hodiniek je možnost prepojenia hodiniek s kompatibilným smartfónom cez integrovaný Bluetooth Smart. Následne môžete využit funkciu Live tracking a tiež on-line prístup k úctu na connect.garmin.com pre nahrávanie aktivít a prípadne stahovanie tréningových plánov, kdekolvek v teréne (bez PC). O všetko sa postará bezplatná aplikácia Garmin Connect™ Mobile dostupná na stiahnutie > > > > > >.
Gyroskopický akcelerometer Integrovaný (gyroskopický) akcelerometer v hodinkách zabepecí analýzu a záznam behu aj pri vypnutom GPS v krytých priestoroch (napr. na bežiacom páse)
Race predictor Na základe aktívneho používania dokáže Forerunner 255 odhadnút vaše výsledky behu na urcité vzdialenosti 5K/10K/25K a pod. (cas, tempo, rýchlost) - Race Predictor.
Recovery advisor Váš Forerunner 255 môžete tiež použit na výpocet a zobrazenie odhadovaného casu celkového zotavenia (regenerácie), pred dalším tréningom. Funkcia "poradca pre zotavenie" zobrazí odhadovaný cas potrebné pre zotavanie ihned po ukoncení aktivity. Technológia Recovery advisor je poskytovaná a podporovaná spolocnostou Firstbeat Technologies Ltd.
Vibracné a zvukové upozornenia Hodinky podporujú komplexné nastavenie upozornení (alarmov) pri tréningu alebo na cas (budík). Môžete zvolit zvukové alebo vibracné upozornenia.
VO2 max. odhad Forerunner 255 môžete o.i. použit aj na výpocet odhadovanej hodnoty VO2 max. VO2 max. je jeden s najlepších ukazovatelov aeróbnej vytrvalosti - maximálne využitie kyslíku. VO2 Max uvádza objem spotrebovaného kyslíku v mililitroch na kilogram telesnej hmotnosti za minútu. Všeobecne: cím vyššie císlo, tým viac kyslíka sa dostáva do svalov a výsledkom je rýchlejší a dlhší beh alebo iná aktivita. Funkcia pre odhad VO2 max. je poskytnutá a podporporová spolocnostou Firstbeat® Technologies Ltd.
Accident detection Funkcia DETEKCIA NEHODY (incident detection) sa aktivuje napr. pri páde z bicykla. Po pripojení kompatibilného smartfónu, umožnuje Forerunner 255 nastavenie a aktiváciu funkcie prostredníctvom mobilnej aplikácie Connect Garmin. Ked integrovaný akcelerometer detekuje pád z bicykla, tak aplikácia automaticky odošle SMS so súradnicou na vopred zadefinované (núdzové) mobilné císlo. Dostupné služby "asistenta" po pripojení kompatibilného smartfónu je možné nastavit a aktivovat prostredníctvom mobilnej aplikácie Connect Garmin. Následné budete schopný jednoducho a okamžite zdielat informácie o vašej aktuálej polohe v prípade potreby na vopred zadefinované (núdzové) mobilné císlo.
Body Battery Funkcia Body Battery™ monitoruje zásoby energie vášho tela. Monitor energie využíva údaje o strese, variabilitu srdcevej frekvecie (HRV), údaje o spánku a aktivitách na odhad zásob energie tela kedykolvek. Môžete si tak naplánovat den a optimalizovat casy pre aktivitu a odpocinok. Vyššie císlo znamená, že ste pripravení byt aktívni, zatial co nižšie císlo naznacuje, že by ste potrebovali relaxovat a trochu si odpocinút pred tréningom. Body Battery™ vám pomáha tiež sledovat vzory v priebehu niekolkých týždnov, takže pochopíte, ako posledné dni ovplyvnujú to, ako sa cítite dnes.
vívosmart HR - poschodia Vdaka zabudovanému barometrickému výškomeru pocíta nastúpané a zídené poschodia, a tým získavate extra body v rámci sledovania dennej aktivity.
Vivofit - Pohybový indikátor Budte aktívni! Ak práve netrénujete, Forerunner 255 sleduje vašu dennú aktivitu a po hodine sedenia vám rozkáže, aby ste sa zacali hýbat! Stací pár minút chôdze a upozornenie sa stratí.
Vívofit - Kroky Forerunner 255 tiež zaznemanáva každý váš krok pocas bežného dna. Na displeji sa zobrajue aktuálny pocet krokov, kolko krokov ešte zostáva na splnenie vášho denného ciela. Spálené kalórie.
vívosmart - smart oznámenia Okrem sledovania vášho aktívneho životného štýlu vás po pripojení ku kompatibilnému smartfónu Forerunner 255 diskrétne upozorní na prichádzajúce hovory, sms, e-maily, zobrazí chatové hlavicky, výstup z kalendára a dalšie dáta v závislosti od naištalovanej aplikácie.
vívosmart - ovládanie hudby Pocúvajte hudbu zo svojho smartfónu a ovládajte prehrávanie cez Forerunner 255.
vívoactive - beh Existuje vela doplnkov, ktoré využívate pri športe, ale telefón k nim už nepatrí. Stací len zapnút hodinky (+GPS) a spustit jednu z predinštalovaných športových aplikácií: beh (indoor, outdoor, na bežiacom páse), cyklistika (indoor, outdoor), chôdza (indoor, outdoor), veslovanie (indoor), plávanie v bazéne, jóga, silový a kardio-tréning, eliptický tréning a beh do schodov. Pre detailnejšie informácie o vašom výkone stací pripojit k hodinkám ten správny snímac spomedzi kompatibilného príslušenstva. Telefón už nebudete potrebovat.
vívoactive - connect IQ Prispôsobujte a mente si svoje hodinky podla nálady a potrieb, vdaka aplikáciám a widgetom cez nové rozhranie Garmin Connect IQ™ . Pridávajte si dátové polia, aplikácie tretích strán a mente vzhlad hodiniek podla vlastných predstáv.
zrieknutie sa zodpovednosti Presnost merania optického pulzomera na zápästí (Elevate)
zrieknutie sa zodpovednosti Zrieknutie sa zodpovednosti v prípade sledovania aktivity
Zariadenia na sledovanie aktivity od spolocnosti Garmin sú nástroje urcené na poskytovanie informácií na zachovanie aktívneho a zdravého životného štýlu. Zariadenia na sledovanie aktivity od spolocnosti Garmin fungujú pomocou snímacov, ktoré sledujú váš pohyb. Údaje a informácie poskytované týmito zariadeniami sú urcené na presné sledovanie vašej aktivity, nemusia však byt presné na 100% vrátane údajov o krokoch, spánku, vzdialenosti a kalóriách. Zariadenia na sledovanie aktivity od spolocnosti Garmin nie sú medicínske prístroje a údaje nimi poskytované nie sú urcené na medicínske úcely ani diagnostiku, ošetrenie, liecbu alebo prevenciu akýchkolvek zdravotných problémov. Spolocnost Garmin odporúca poradit sa so svojím lekárom pred tým, ako sa zacnete venovat nejakej športovej cinnosti.