Garmin HRM-Pro Plus pulzomer s akcelerometrom 010-13118-00

HRM-Pro Plus pulzomer rozširuje ponuku kompatibilného príslušenstva. Svojou výbavou nadväzuje na pokročilý pulzomer HRM-Pro. HRM-Pro Plus je hrudný pás (pulzomer) s integrovaným akcelerometrom pre merania spojené s pokročilou metrikou behu - Advanced Running Dynamics. Pri použití s iným kompatibilným zariadením nebudú dostupné dáta metriky behu (Running Dynamics) a pulzomer bude fungovať iba ako bežný snímač srdcového pulzu, napríklad v spojení s Edge zariadeniami. ANT+ bezdrôtové rozhranie bolo doplnené o BLUETOOTH Low Energy technology. HRM-Pro Plus môžete využť nielen s Garmin zariadeniami (ANT+) a vďaka Bluetooth aj napr. so smartfónom alebo cyklotrenážerom

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 103,80 €

010-13118-00
Garmin

Popis

Rozmery a vlastnosti:
Rozmery zariadenia, ŠxVxH: 60.0 - 106.0 x 3.0 x 1.2 cm
Hmotnosť zariadenia: 52 g

Popis produktu



Pri použití HRM-Pro Plus môžete zjednotiť meranie a záznam pulzu nielen pri behu a cyklistike ale aj pri plávaní (v krytom bazéne alebo otvorenej vode). Počas plávania "ukladá" namerané hodnoty pulzu do vstavanej pamäte (20-hodín záznamu), kde sú pripravené na okamžitú synchronizáciu s kompatibilnými hodinkami ihneď po vynorení sa alebo po skončení tréningu.

 

Hlavné prednosti modelu HRM-Pro Plus

 

-      Integrované snímače zaznamenavajú dáta o behu vo vnútorných priestoroch (bez signálu GPS, indoor runs), vrátene vyhodnodnocovania tempa a vzdialenosti behu.

 

-      Vylepšená konštrukcia pre jednoduchú výmenu batérie bez použitia náradia.

 

Konštrukcia - vyhotovenie Vyhotovenie hrudného pásu poskytuje vysoký komfort pri nosení aj vďaka elastickému popruhu, ktorý je teraz mimoriadne prispôsobivý. Použitý materiál je jemný na dotyk a pružný pre spoľahlivú aplikáciu.

 

- aplikačný pásik

- jednoduchá starostlivosť

- hmotnosť 52 g

- spoľahlivo pracuje aj v priestore kde sa nachádza do 80 ďalších snímačov. Bez interferencie.

 

Tréning s pulzmetrom: zobrazuje hodnoty srdcového tepu (bpm) + zobrazenie v zónovom rozsahu (medzi zónou 1 až 5) - podľa typu prístroja Nastavením cieľovej zóny srdcového tepu prístroj informuje o prekročení stanovených hodnôt rozsahu zóny (zvukový signál)

 

Funkcie akcelerometra

Po pripojení pulzomera ku kompatibilným hodinkám Garmin, zabezpečí pulzomer HRM-Pro zobrazenie a vyhodnocovanie dát metriky behu v reálnom čase:

 

Kadencia behu: Kadencia je počet krokov za minútu. Zobrazovaná hodnota je súčtom všetkých krokov (ľava i pravá noha).

Vertikálna oscilácia: je hodnota "odskoku" pri odraze počas behu. Zobrazuje sa hodnota vertikálneho pohybu tela, meraná v centimetroch pre každy krok.

Čas kontaktu so zemou: alebo Ground contact time definuje čas kontaktu so zemou pri behu pre každý krok. Čas je meraný v milisekundách.

Advanced Running Dynamics, prináša ďalšie komplexné merania - dĺžka kroku, rovnováha doby kontaktu so zemou - Ľ/P noha a vertikálny pomer.

 

Fyziologické metriky po pripojení pulzomera HRM-Pro Plus k hodinkám Garmin si o.i. zabezpečíte analýzu tzv. fyziologických metrík (VO2max, anaeróbny prah).

 

XC SKI DYNAMICS

Po pripojení pulzomera HRM-Pro k vybratým modelom hodiniek Garmin zo sérií fenix 6, Forerunner 945, MARQ získate prístup k celkom novým metrikám pre bežecké lyžovanie - XC SKI DYNAMICS Spojením >HRM-Pro s kompatibilnými hodinkám získate prístup k špeciálnej metrike VÝKON. Výkonnostná metrika je veľmi zaujímavá pre bežkárov a napomáha porozumieť variabilite výkonu počas tréningu. Na rozdiel od iných športov (napr. beh) kedy sa rýchlosť používa ako referenčný ukazovateľ, toto nie je možné aplikovať na bežecké lyžovanie - vzhľadom na meniace podmienky (kvalita snehu) môže byť výsledná rýchlosť pri bežkovaní veľmi variabilná (pri rovnakom výkone). Sledovať výkon je najlepšia cesta ako sledovať zmeny výkonnosti v porovnaní s pulzom. Toto poskytuje spoľahlivý náhľad na dosiahnutý progres počas tréningov za určitý čas. Pre optimálne nastavenie zón pulzu, použijete jednoducho nastavenie zón zodpovedajúce cyklistickým aktivitám.