Garmin HRM-Run snímač tepovej frekvencie pre Forerunner 620/630/920, Fenix 2/3 010-10997-12

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

010-10997-12
Garmin

Popis

Originálny P/N 010-10997-12
Názov produktu Garmin HRM-Run snímač tepovej frekvencie pre Forerunner 620/630/920, Fenix 2/3
Výrobca Garmin
Trieda produktu Príslušenstvo k GPS
Typ príslušenstva Snímač tepovej frekvencie
Kompatibilný s
  • Garmin fenix 2
  • Garmin fenix 3
  • Garmin Forerunner 620
  • Garmin Forerunner 630
  • Garmin Forerunner 920XT
  • Garmin epix
Doplňujúce informácie
  • HRM-Run snímač meria nasledujúce parametre:
  • Kadencia - počet krokov za minútu
  • Vertikálna oscilácia - výška odrazu počas behu
  • Čas kontaktu nohy so zemou
Viac informácií www.garmin.com [LINK]

Pokročilý bezdrôtový snímač Garmin. HRM-Run™ je hrudný pás (pulzomer) s integrovaným akcelerometrom pre merania spojené s pokročilou metrikou behu - Advanced Running Dynamics, ktorá je v súčasnosti dostupná v hodinkách zo sérií Forerunner 620 / 630 / 645 / 920XT/ 735XT / 935 / 945, fénix 3/5/5S/5X (PLUS) / fénix 6S/6/6X, epix, tactix, quatix & MARQ. V spojení s Forerunner 245 (Music) prináša pulzomer len základné bežecké metriky (Running Dynamics). Pri použití s iným kompatibilným zariadením nebudú dostupné dáta metriky behu (Running Dynamics) a pulzomer bude fungovať iba ako bežný snímač srdcového pulzu, napríklad v spojení s Edge zariadeniami.

Konštrukcia - vyhotovenie Vyhotovenie hrudného pásu poskytuje vysoký komfort pri nosení aj vďaka elastickému popruhu, ktorý je teraz mimoriadne prispôsobivý. Použitý materiál je jemný na dotyk a pružný pre spoľahlivú aplikáciu.

- vylepšená presnosť snímania + integrovaný akcelerometer
- komfortnejšie prevedenie
- aplikačný pásik
- jednoduchá starostlivosť
- vylepšený dizajn
- hmotnosť 59 g
- spoľahlivo pracuje aj v priestore kde sa nachádza do 80 ďalších snímačov. Bez interferencie.

Tréning s pulzmetrom: zobrazuje hodnoty srdcového tepu (bpm) + zobrazenie v zónovom rozsahu (medzi zónou 1 až 5) - podľa typu prístroja Nastavením cieľovej zóny srdcového tepu prístroj informuje o prekročení stanovených hodnôt rozsahu zóny (zvukový signál)

Funkcie akcelerometra

Po pripojení pulzomera k hodinkám zo sérií rerunner 620 / 630 / 645 / 920XT/ 735XT / 935 / 945, fénix 3/5/5S/5X (PLUS) / fénix 6S/6/6X, epix, tactix & MARQ zabezpečí pulzomer HRM-Run™ zobrazenie a vyhodnocovanie dát metriky behu v reálnom čase:

Kadencia behu: Kadencia je počet krokov za minútu. Zobrazovaná hodnota je súčtom všetkých krokov (ľava i pravá noha).
Vertikálna oscilácia: je hodnota "odskoku" pri odraze počas behu. Zobrazuje sa hodnota vertikálneho pohybu tela, meraná v centimetroch pre každy krok.
Čas kontaktu so zemou: alebo Ground contact time definuje čas kontaktu so zemou pri behu pre každý krok. Čas je meraný v milisekundách.

Po pripojení pulzomera k hodinkám zo sérií rerunner 620 / 630 / 645 / 920XT/ 735XT / 935 / 945, fénix 3/5/5S/5X (PLUS) / fénix 6S/6/6X, epix, tactix & MARQ zabezpečí pulzomer HRM-Run™ aj doplnkové metriky (pokročilé) metriky v reálnom čase: Advanced Running Dynamics, prináša ďalšie komplexné merania - dĺžka kroku, rovnováha doby kontaktu so zemou - Ľ/P noha a vertikálny pomer. Pokročilá funkcionalita je ďalej doplnená o fyziologické merania pre odhad anaeróbneho prahu (lactate threshold), pripravenosti na výkon (performance condition) a tiež tzv. stress score.

Novinka v ponuke bezdrôtových snímacov Garmin. HRM-Run™ je hrudný pás (pulzomer) s integrovaným akcelerometrom pre merania spojené s pokrocilou metrikou behu - Advanced Running Dynamics, ktorá je v súcasnosti dostupná v hodinkách >Forerunner 920XT< >Forerunner 620< >Forerunner 630< > fénix™ 2 < > fénix™ 3 < > tactix™ Bravo < a > epix™ < Pri použití s iným kompatibilným zariadením nebudú dostupné dáta metriky behu (Running Dynamics) a pulzomer bude fungovat iba ako bežný snímac srdcového pulzu.

Konštrukcia - vyhotovenie Vyhotovenie hrudného pásu poskytuje vysoký komfort pri nosení aj vdaka elastickému popruhu, ktorý je teraz mimoriadne prispôsobivý. Použitý materiál je jemný na dotyk a pružný pre spolahlivú aplikáciu.

- vylepšená presnost snímania + integrovaný akcelerometer
- komfortnejšie prevedenie
- aplikacný pásik
- jednoduchá starostlivost
- vylepšený dizajn
- hmotnost 59 g
- spolahlivo pracuje aj v priestore kde sa nachádza do 80 dalších snímacov. Bez interferencie.

Tréning s pulzmetrom: zobrazuje hodnoty srdcového tepu (bpm) + zobrazenie v zónovom rozsahu (medzi zónou 1 až 5) - podla typu prístroja Nastavením cielovej zóny srdcového tepu prístroj informuje o prekrocení stanovených hodnôt rozsahu zóny (zvukový signál)

Recenzie (1)

60%
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.