GARMIN Monitor aktivity VÍVOFIT tyrkysový 010-01225-03

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

010-01225-03
Garmin

Popis

VIVOFIT Monitor aktivity tyrkysový

 

vívofit? je jediný fitness náramok, ktorý monitoruje vaše osobné ciele počas dňa i noci, sleduje váš pokrok 24 hodín denne 7 dní v týždni a pripomenie vám, že je čas začať sa hýbať a robiť niečo pre svoje zdravie. Zaznamenáva počet krokov, spálených kalórií, prejdenú vzdialenosť, odpočítava, koľko ešte ostáva k dosiahnutiu vášho osobného cieľa. vívofit? tiež monitoruje váš spánok, štatistiku si môžte následne pozrieť online. Počas cvičenia tiež monitoruje váš tep (po spárovaní s kompatibilným snímačom srdcovej frekvencie).

 

vívofit? má perfektne čitateľný displej a výdrž batérie až 1 rok.

 

Synchronizujte, plánujte a zdieľajte bezdrôtovo svoje fitness výzvy a ciele prostredníctvom technológie Bluetooth Smart a bezplatnej aplikácie Garmin Connect.

 

Kompatibilné smartfóny: Android ( Android 4.3 a novší): HTC One, Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4. Apple: iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S. Garmin postupne rozširuje zoznam kompatibilných smartfónov, preto je možné, že budú kompatibilné aj iné, ktoré nie sú uvedené v zozname. Smartfóny vybavené Apple iOS 7.0 a novším, Android 4.3 OS a novším a Bluetooth 4.0 môžu byť kompatibilné a nemusia byť uvedené v predošlom zozname. Aplikácia Garmin Connect Mobile nie je kompatibilná s telefónmi s OS Windows.

 

Vivofit - Batéria    

Váš vívofit? nemusíte dobíjať. Je vybavený batériou s výdržou až 1 rok, ktorú stačí jednoducho vymeniť.

 

Vivofit - Bezdrôdová synch       

Komplexné informácie o Vašom postupe, dosiahnutých cieľoch získate po bezdrôtovej synchronizácii s Vaším profilom na Garmin Connect, či už prostredníctovm ANT Sticku pre prepojenie s PC alebo prostredníctvom Bluetooth Smart technológie.

 

Vivofit - Cieľ

Podľa úrovne Vašej aktivity náramok sám priradí osobné a dosiahnuteľné ciele každé ráno. Hneď, ako dosiahnete tieto ciele, automaticky Vás náramok posúva k dosiahnutiu nového cieľa na ďalší deň, čím Vás postupne vívofit? núti zmeniť svoj životný štýl.

 

Vivofit - Čas 

Náramok je vyvinutý tak, aby ste ho mohli nosiť 24 hodín denne 7 dní v týždni. Na zápästí máte prehľad nielen o svojich cieľoch a postup pri ich postupnom dosahovaní, ale aj o čase. Jednoduchým stlačením tlačidla zmeníte zobrazovanú hodnotu (hodinky, dátum, kroky, denný cieľ, kalórie, prejdená vzdialenosť, srdcový tep). Displej je perfektne čitateľný na priamom slnku.

 

Vivofit - Kalórie      

Sledujte svoj postup k dosiahnutiu vytúženej cieľovej váhy prostredníctvom detailných záznamov kalórií, ktoré ste spálili počas celého dňa vrátane hodnoty bazálneho metabolizmu.

 

Vivofit - Kroky        

vivofit zaznemanáva každý Váš krok. Na displeji vidíte aktuálny počet krokov, koľko krokov ešte zostáva spraviť na splnenie denného cieľa, kalórie, vzdialenosť, hodiny a dátum.

 

Vivofit - Pohybový indikátor       

Buďte aktívni! K pohybu Vás motivuje červený pohybový indikátor po hodine bez pohybu. Každých 15 minút nečinnosti sa rozsvieti ďalší diel pohybového indikátora. Stačí sa pár minút poprechádzať a indikátor sa vypne.

 

Vivofit - Spánok    

Nastavte si vo svojom profile režim spánok a vívofit? monitoruje kvalitu odpočinku. Následne si štatistiku môžete pozrieť v profile na Garmin Connect? alebo priamo na svojom smrartfóne prostredníctvom bezplatnej aplikácie Garmin Connect? Mobile.

 

Vivofit - Vodotesnoť          

S náramkom sa môžete pokojne sprchovať, športovať... Je vodotesný, čiže odolný voči povrchovému namočeniu, potu, blatu...

 

 

Parametre a špecifikácie:

 

 

Akumulátor - typ:  

2 x CR 1632 (vymeniteľná)

 

Akumulátor - výdrž (pohotovostný režim):    

cca 12 mesiacov

 

Automatická synchronizácia s PC:        

Áno

 

Displej - veľkosť, ŠxV:      

25,5 x 10 mm

 

Garmin Connect? kompatibilita:        

Áno

 

GPS prijímač:          

Nie

 

Hmotnosť zariadenia:       

25,5 g

 

Prepojenie:

Bluetooth? Smart/ ANT+

 

Rozmery balenia, ŠxVxH:            

6,6 x 16,5 x 6,4 cm

 

Rozmery zariadenia, ŠxVxH:      

21 x 10,5 x 120 - 175mm, 152 - 210mm

 

Snímač srdcovej frekvencie:      

Áno, voliteľný

 

Teplotný rozsah (- + °C):            

od -20°C do + 60°C

 

Vodotesnosť:          

Áno (50M)