HONEYWELL Genesis 7580 USB čierny MK7580-30B38-02-A

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

MK7580-30B38-02-A
Honeywell

Popis

Snímač Honeywell Genesis 7580 predstavuje svetovo prvý area-imaging scanner navrhnutý tak, aby dekódovali všetky štandardné 1D, PDF a 2D kódy. Poskytuje zvýšenú produktivitu a revolučnú zobrazovaciu technológiu v elegantnom, avšak odolnom prevedení. Funguje na Adaptus Imaging Technology 6.0 a redefinuje priemyselné štandardy pre zobrazovacie riešenie. Vďaka špeciálnej funkcii zlepšuje správu dokumentov - zachytáva a ukladá elektronické obrazy, kupóny, osobné šeky, podpisy aj poškodené obaly. Je to prielom výkonu a univerzálne formy, ktorá robí tento produkt vhodným pre prostredný od výroby, až po zdravotnú starostlivosť a maloobchodný predaj.

 

Evidujete svoj tovar, lístky, knihy a čokoľvek iného pomocou čiarových kódov? Potom iste oceníte rýchlu čítačku čiarových kódov Honeywell Laser skener Genesis 7580. Čítačka ponúka revolučnú zobrazovaciu technológiu s ktorou dokáže veľmi rýchlo a vo väčšom rozsahu zachytiť čiarový kód.

 

Čítačka vďaka svojej konštrukcii a stojanu umožňuje umiestnenie na pult alebo stôl a tým získavate väčšiu flexibilitu pri snímaní čiarových kódov. Pomocou špeciálneho dizajnu aj vyžaruje oveľa menej svetla než u bežných čítačiek kódov. Navyše je vybavená technológiou, ktorá pomáha znižovať straty zo skenovania až do vzdialenosti 17,8 cm.

 

Čítačka je veľmi malá a skladná. Pomocou špeciálneho dizajnu aj vyžaruje oveľa menej svetla než u bežných čítačiek kódov. Navyše je vybavená technológiou, ktorá pomáha znižovať straty zo skenovania až do vzdialenosti 17,8 cm.

 

Základné parametre

Rýchle a presné snímanie čiarových kódov

Malá veľkosť, široké možnosti uplatnenia

Možnosť centrálnej správy cez sieť

Snímanie kódov priamo do čítačky

Technológia TotalFreedom

Čítačka pomocou špeciálnej technológie umožňuje snímať čiarové kódy priamo do čítačky bez priameho prepojenia s koncovým zariadením. Podporované sú kódy 1D, PDF i 2D.

 

Absolútna kontrola

Technológia Remote Mastermind umožňuje rýchlu a jednoduchú správu všetkých čítačiek pomocou siete. Vaše IT oddelenie tak môže vykonávať aktualizácie alebo centrálne sťahovať dáta.