HP 652 Black Ink Cartridge F6V25AE (360 strán)

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 18,00 €

F6V25AE
HP

Popis

Prehľad

Tlačte bežné dokumenty vo vysokej kvalite s originálnymi a cenovo dostupnými atramentovými kazetami HP, ktoré sú vybavené ochranou proti falšovaniu a poskytujú inteligentné upozornenia na nízky stav atramentu, aby ste sa vždy mohli spoľahnúť na bezproblémový výkon a konzistentné výsledky.

Funkcie

Tlačte, čo potrebujete, a spoľahnite sa na cenovo dostupné a originálne atramentové kazety HP, s ktorými vytlačíte fotky v špičkovej kvalite aj bežné dokumenty. Kazety boli navrhnuté tak, aby s nimi vaša tlačiareň HP vždy spoľahlivo tlačila výtlačky v konzistentnej kvalite.
Tlačte doma, v škole či práci s kazetami navrhnutými a testovanými tak, aby vaša tlačiareň poskytla výstupy v špičkovej a konzistentnej kvalite.
S originálnymi kazetami HP je jednoduché šetriť čas a peniaze a tlačiť pohodlne v súlade s tým, ako žijete, pracujete alebo sa hráte. Spoľahnite sa na kvalitné a konzistentné výsledky, ktoré očakávate od spoločnosti HP doma aj na cestách.1

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Čierna
Veľkosť kvapky atramentu
22 pl
Kompatibilné typy atramentu
Na báze farbiva
Výdatnosť strán (čiernobiela)
Asi 360 strán
Počet strán – poznámka pod čiarou
Približná priemerná hodnota na základe normy ISO/IEC 24711 alebo pri testovacej metodológii HP a nepretržitej tlači. Skutočná výťažnosť sa výrazne líši v závislosti od obsahu tlačených strán a ďalších faktorov. Podrobné informácie nájdete na lokalite http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.
Prevádzkové požiadavky
Rozsah prevádzkovej teploty
15 až 32 °C
Rozsah skladovacích teplôt
–40 až 60 °C
Skladovacia vlhkosť
od 20 do 80% relatívnej vlhkosti

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
113 x 37 x 115 mm
Hmotnosť balenia
0,05 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Zaručujeme, že žiadna tlačová a atramentová kazeta a tlačové hlavy HP počas záručnej doby neobsahujú žiadne chyby materiálu a spracovania.

Čo je v krabici

Atramentová kazeta

Parametre

Typ
Originálny

Súvisiace produkty