HP 920XL CMYK Ink Cartridge Combo Pack C2N92AE

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

C2N92AE
HP

Popis

Prehľad

S kombinovaným balením atramentových kaziet HP 920XL OfficeJet čiernej/azúrovej/purpurovej a žltej je tlač profesionálnych farebných dokumentov lacnejšia ako na laserových tlačiarňach. Veľkokapacitné kazety ponúkajú výnimočnú hodnotu pre častú tlač.

Funkcie

S atramentami HP Officejet tlačte profesionálne farebné dokumenty až o 40 % lacnejšie ako s laserovými tlačiarňami1. Získajte až 2,5-krát viac čiernobielych strán s veľkokapacitnými kazetami2.
Dáva pôsobivé tlačové výsledky. Tieto originálne atramenty HP sú svojim zložením predurčené na tvorbu rýchloschnúcich dokumentov, najmä pri používaní papierov s logom ColorLok.
Vyriešte všetky svoje potreby tlače naraz - každé balenie obsahuje azúrovú, purpurovú, žltú a čiernu atramentovú kazetu HP a stojí menej ako štyri samostatne zakúpené kazety. Šetrite čas a peniaze s týmito praktickými kombinovanými baleniami.

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Čierna, azúrová, purpurová, žltá
Veľkosť kvapky atramentu
14 pl HDW (čierna); 5,5 pl HDW, 1,3 pl LDW (azúrová, purpurová, žltá)
Kompatibilné typy atramentu
na báze pigmentu (čierny) Na báze farby (azúrová
purpurová, žltá;
Výdatnosť strán (farebné)
700 strán
Výdatnosť strán (čiernobiela)
1 200 strán
Počet strán - poznámka pod čiarou
Testované na tlačiarni typu všetko-v-jednom HP Officejet 6500. Priemerná hodnota vychádza z normy ISO/IEC 24711 alebo testovacej metodiky HP a nepretržitej tlače. Skutočná výťažnosť sa výrazne odlišuje v závislosti od obsahu tlačených strán a iných faktorov. Viac informácií nájdete na adrese http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty
5 až 40 °C
Rozsah skladovacích teplôt
-40 až 70°C
Skladovacia vlhkosť
od 5 do 80% relatívnej vlhkosti

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
123 x 54 x 130 mm
Hmotnosť balenia
0,202 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Zaručujeme, že žiadna tlačová kazeta HP, tlačová hlava a príslušné spotrebné materiály počas záručnej doby neobsahujú žiadne chyby materiálu ani spracovania.

Čo je v krabici

Atramentová kazeta

1 Väčšina farebných laserových multifunkčných zariadení za viac ako 600 USD a tlačiarní za viac ako 300 USD, jún 2008, HP Officejet s kazetami s najvyššou kapacitou. Podrobnosti nájdete na stránke: http:// hp.com/go.officejet.
2 V porovnaní s kazetou s čiernym atramentom HP 920 Black Officejet.

Parametre

Typ
Originálny