HP Ink Cart 344/3c 14ml 2pk C9505EE

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

C9505EE
HP

Popis

Prehľad

Atramentové kazety HP 344 tlačia sýte, živé farby, žiarivé fotografie a grafiku, ktoré odolávajú vyblednutiu celé generácie1. Originálne tlačové kazety, tlačiarne a papiere HP sú vyvinuté ako integrovaný systém, ktorý poskytuje výnimočnú tlačovú kvalitu.

Funkcie

Ideálne pre väčšie objemy. S kazetou navrhnutou pre časté, náročné tlačové úlohy meníte kazety menej často a ušetríte si niekoľko nákupov v obchode.
Získajte praktické použitie troch farieb. Vymieňajte kazety menej často a získajte správne množstvo z každého farebného atramentu pre každodennú tlač.
Atramenty HP poskytujú ideálne vyváženie kľúčových atribútov – výnimočný výkon, úžasné farby a spoľahlivosť na množstve papierov.

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Trojfarebné
Veľkosť kvapky atramentu
5 pl
Kompatibilné typy atramentu
Na báze farbiva
Výdatnosť strán (farebné)
Na jednu kazetu: asi 560 strán
Počet strán – poznámka pod čiarou
Testované na farebnej atramentovej tlačiarni HP Deskjet 6540. Približná priemerná hodnota na základe normy ISO/IEC 24711 alebo testovacej metodológie HP a pri nepretržitej tlači. Skutočná výťažnosť sa výrazne líši v závislosti od obsahu tlačených strán a ďalších faktorov. Podrobné informácie nájdete na stránke http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty
15 až 35°C
Rozsah skladovacích teplôt
-15 až 35°C
Skladovacia vlhkosť
5 až 95 % relatívnej vlhkosti

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
117 x 170 x 38 mm
Hmotnosť balenia
163 g

Čo obsahuje balenie

Záruka

Zaručujeme, že žiadna tlačová a atramentová kazeta a tlačové hlavy HP počas záručnej doby neobsahujú žiadne chyby materiálu a spracovania.

Čo je v krabici

2 atramentové kazety

Parametre

Typ
Originálny