HP náplň č.78, farebná, 19ml DJ 9xx/12xx/OF750/950 C6578D

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

C6578D
HP

Popis

HP náplň č.78, farebná, 19ml DJ 9xx/12xx/OF750/950

Prehľad

Trojfarebná atramentová tlačová kazeta HP 78 poskytuje jasné, živé farebné obrazy. S patentovanými farebnými atramentmi HP na báze farbiva a technológiou tlačových kaziet je tlač v profesionálnej kvalite jednoduchšia a spoľahlivejšia. Dostupné v 2 veľkostiach, aby vyhoveli rôznym potrebám.

Funkcie

Trojfarebné atramentové tlačové kazety HP 78 poskytujú jasné, živé farebné obrazy pri každom tlačení. Zmesi farebných dye based atramentov patentovaných HP a technológia atramentových tlačových kaziet zakaždým tlačia ostrú, farebnú grafiku.
Nízka miera údržby, bezproblémová tlač. Trojfarebné atramentové kazety HP 78 navrhnuté s vašou tlačiarňou sa jednoducho inštalujú a ľahko vymieňajú. Máte na výber z dvoch veľkostí atramentových tlačových kaziet podľa vašej potreby.
Trojfarebné atramentové tlačové kazety HP 78 sú presne navrhnuté a skonštruované tak, aby vám ušetrili čas a peniaze pri riešení problémov s kazetami. Získate konzistentnú, vysoko kvalitnú tlač po celú dobu životnosti kazety.
Špecifikácie
Farba(y) tlačových kaziet
Trojfarebné
Veľkosť kvapky atramentu
5 pl
Kompatibilné typy atramentu
Na báze farbiva
Výdatnosť strán (farebné)
Asi 560 strán
Počet strán – poznámka pod čiarou
Testované na tlačiarni HP Deskjet 930c. Približná priemerná hodnota na základe normy ISO/IEC 24711 alebo testovacej metodológie HP a pri nepretržitej tlači. Skutočná výťažnosť sa výrazne líši v závislosti od obsahu tlačených strán a ďalších faktorov. Podrobné informácie nájdete na stránke http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty
-15 až 35°C
Rozsah skladovacích teplôt
-40 až 60?

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
118 x 41 x 155 mm
Hmotnosť balenia
0,14 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Zaručujeme, že žiadna tlačová a atramentová kazeta a tlačové hlavy HP počas záručnej doby neobsahujú žiadne chyby materiálu a spracovania.

Čo je v krabici

Atramentová kazeta

Parametre

Typ
Originálny