HP náplne č.21/22 kombinované balenie SD367AE

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

SD367AE
HP

Popis

Prehľad

Atramentové tlačové kazety HP 21/22, kombinované balenie redukujú náklady na tlač a šetria čas. Získajte čierne aj trojfarebné atramenty, ktoré potrebujete na tlač brilantných, dlhotrvajúcich fotografií a grafík, and profesionálne vyzerajúce dokumenty s čiernym textom laserovej kvality.

Funkcie

Ušetrite peniaze s ekonomickým a výhodným kombinovaným balením atramentových tlačových kaziet HP. Obsahuje jednu čiernu a jednu trojfarebnú tlačovú atramentovú kazetu, ktorá splní vaše každodenné tlačové potreby a stojí menej ako dve kazety zakúpené samostatne.
Atramentové tlačové kazety HP 21 a 22 vytvárajú profesionálne vyzerajúce dokumenty a skutočné fotografie s vernými farbami. Tlačte ostrý text v laserovej kvalite pre vaše listy a správy a brilantné, dlhotrvajúce farebné fotografie a grafiky.
Pokiaľ ide o mimoriadnu skúsenosť s tlačou, počítajte s HP. Získajte stálu spoľahlivosť HP a spoľahlivý výkon prvý krát, vždy. Keď si vyberáte medzi atramentovými tlačovými kazetami, získajte najvyššiu hodnotu prispôsobenú vašim potrebám tlače.

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Čierna, trojfarebná
Veľkosť kvapky atramentu
17 pl / 5 pl
Kompatibilné typy atramentu
Na báze pigmentu (čierny) / na báze farbiva (azúrový, žltý
purpurový)
Výťažnosť strán (kombinované balenie)
Na jednu kazetu: asi 190 čiernobielych strán, asi 165 trojfarebných strán
Počet strán – poznámka pod čiarou
Testované na HP PSC 1410 All-in-One. Približná priemerná hodnota na základe normy ISO/IEC 24711 alebo testovacej metodológie HP a pri nepretržitej tlači. Skutočná výťažnosť sa výrazne líši v závislosti od obsahu tlačených strán a ďalších faktorov. Podrobné informácie nájdete na stránke http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty
15 až 35 °C
Rozsah skladovacích teplôt
–15 až 35 °C
Skladovacia vlhkosť
5 až 95 % relatívnej vlhkosti

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
117 x 38 x 170 mm
Hmotnosť balenia
0,123 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Zaručujeme, že žiadna tlačová kazeta HP, tlačová hlava a príslušné spotrebné materiály počas záručnej doby neobsahujú žiadne chyby materiálu ani spracovania.

Čo je v krabici

2 atramentové kazety: 1 čierna a 1 trojfarebná

Parametre

Typ
Originálny