HP náplne č.338/343 kombinované balenie SD449EE

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

SD449EE
HP

Popis

Prehľad

Atramentové tlačové kazety HP 338/343, kombinované balenie redukujú náklady na tlač a šetria čas. Získajte čierne aj trojfarebné atramenty, ktoré potrebujete na tlač brilantných, dlhotrvajúcich fotografií a grafík, and profesionálne vyzerajúce dokumenty s čiernym textom laserovej kvality.

Funkcie

Ušetrite peniaze s ekonomickým a výhodným kombinovaným balením atramentových tlačových kaziet HP. Obsahuje jednu čiernu a jednu trojfarebnú tlačovú atramentovú kazetu, ktorá splní vaše každodenné tlačové potreby a stojí menej ako dve kazety zakúpené samostatne.
Atramentové tlačové kazety HP 338 a 343 vytvárajú profesionálne vyzerajúce dokumenty a skutočné fotografie s vernými farbami. Tlačte ostrý text v laserovej kvalite pre vaše listy a správy a brilantné, dlhotrvajúce farebné fotografie a grafiky.
Pokiaľ ide o mimoriadnu skúsenosť s tlačou, počítajte s HP. Získajte stálu spoľahlivosť HP a spoľahlivý výkon prvý krát, vždy. Keď si vyberáte medzi atramentovými tlačovými kazetami, získajte najvyššiu hodnotu prispôsobenú vašim potrebám tlače.

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Čierna, trojfarebná
Veľkosť kvapky atramentu
15 pl (338); 5 pl (343)
Kompatibilné typy atramentu
Na báze pigmentu (338); na báze farbiva (343)
Výťažnosť strán (kombinované balenie)
Na jednu kazetu: asi 480 čiernobielych strán, asi 330 trojfarebných strán
Počet strán – poznámka pod čiarou
Testované na farebnej atramentovej tlačiarni HP Deskjet 6540. Približná priemerná hodnota na základe normy ISO/IEC 24711 alebo testovacej metodológie HP a pri nepretržitej tlači. Skutočná výťažnosť sa výrazne líši v závislosti od obsahu tlačených strán a ďalších faktorov. Podrobné informácie nájdete na stránke http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Prevádzkové požiadavky

Rozsah skladovacích teplôt
0 až 40 °C
Skladovacia vlhkosť
5 až 95 % relatívnej vlhkosti

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
117 x 38 x 170 mm
Hmotnosť balenia
0,126 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Zaručujeme, že žiadna tlačová kazeta HP, tlačová hlava a príslušné spotrebné materiály počas záručnej doby neobsahujú žiadne chyby materiálu ani spracovania.

Čo je v krabici

2 atramentové kazety: 1 čierna a 1 trojfarebná

Parametre

Typ
Originálny