HP originál ink C4874A, No.80, magenta, 175ml, HP DesignJet 1050, C, 1055, C, CM

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

C4874A
HP

Popis

Atramentové kazety HP 80 sú určené na použitie s atramentovými kazetami a čistiacimi jednotkami tlačových hláv HP 80 – spolu tvoria modulárny atramentový systém. Atramentové kazety HP 80 sú určené na tlač výtlačkov profesionálnej kvality, ktoré sú vždy ostré a jasné.
Technológia HP Jetexpress so sebou prináša 2,54 cm širokú tlačovú hlavu s 512 tryskami pre najrýchlejšiu a najpresnejšiu tlač v tlačiarňach HP Designjet. Inteligentné funkcie monitorujú hladiny atramentu a vylučujú možnosť jeho neočakávaného minutia.
Pomocou zabudovaných inteligentných funkcií spolupracujú tlačové hlavy HP č. 80 a atramentové kazety s tlačiarňou – výsledkom sú každodenné tlačové výsledky výnimočnej kvality. Čistiaca jednotka tlačovej hlavy predlžuje jej životnosť a zaručuje jej vynikajúcu výkonnosť.
Čierne pigmentové 350 ml atramentové kazety a farebné atramentové 350 ml kazety na báze atramentu pre veľkoobjemovú tlač bez potreby dohľadu. Modulárny atramentový systém umožňuje vymeniť len časť, ktorá sa minula.
Voliteľné 175 ml farebné dye-based atramentové kazety pre menšie a menej časté farebné tlačové úlohy.
Nové zabudované inteligentné čipy umožňujú tlačovým hlavám a atramentovým kazetám HP č. 80 úzko spolupracovať s tlačiarňou – výsledkom sú veľmi precízne čierne a farebné línie a farebne vysokokvalitné farebné zobrazenia, mapy a grafika.
Monitorovanie približnej úrovne atramentu eliminuje nežiadúce výpadky tlače. Ideálna voľba pre veľkoobjemovú tlač na materiál dlhý až 91 m.
Technológia JetExpress prichádza s revolučnou jednopalcovou (2,54 cm) tlačovou hlavou s 512 tryskami – výsledkom je najrýchlejšia a najprecíznejšia tlač v akejkoľvek tlačiarni HP Designjet.

Parametre

Typ
Originálny