HP Toner for HP LaserJet 4250/4350, (20.000) High Capacity Q5942X

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

Q5942X
HP

Popis

Prehľad

Vychutnávajte si povestnú kvalitu a spoľahlivosť tlačiarní HP LaserJet s tonerovou kazetou HP 42 LaserJet. Technológia HP Smart Printing1 a pokročilé zloženie tonera umožňujú jednoduchú a spoľahlivú ostrú, profesionálnu tlač pre výnimočnú hodnotu.

Funkcie

Získajte skutočnú kvalitu tlače HP LaserJet s mikrojemným tonerom so špeciálnym zložením a technológiou tlačovej kazety v čiernej tonerovej kazete HP 42 LaserJet. Spoločnosť HP poskytuje ostrý čierny text a jednotné, profesionálne výsledky počas celej životnosti kazety.
Vychutnávajte si bezproblémovú tlač s nízkou mierou údržby. Technológia HP Smart1 v tonerovej kazete a vo vašej tlačiarni umožňuje jednoduchú inštaláciu a údržbu spotrebného materiálu HP. Dostávajte automatické upozornenie v prípade, že sa kazeta míňa alebo je prázdna. Vychutnávajte si pohodlné online objednávanie.
Pracujte šikovne. Technológia HP Smart Printing1 vykonáva automatické úpravy nastavení na optimalizáciu kvality tlače a zvýšenie spoľahlivosti. Minimálne zásahy používateľa šetria čas, zvyšujú produktivitu a znižujú celkové náklady na tlač.

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Čierna
Technológia tlače
Laser
Výdatnosť strán (čiernobiela)
20 000 strán
Počet strán – poznámka pod čiarou
Približná priemerná výťažnosť na základe normy ISO/IEC 19752. Skutočná výťažnosť sa výrazne líši v závislosti od obsahu tlačených strán a ďalších faktorov. Podrobné informácie nájdete na lokalite http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Prevádzkové požiadavky

Rozsah prevádzkovej teploty
10 až 32,5 °C
Rozsah skladovacích teplôt
-20 až 40 °C
Skladovacia vlhkosť
10 až 90 % relatívnej vlhkosti

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
391 × 198 × 330 mm
Hmotnosť balenia
3,2 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka

Záruka HP Premium Protection. Na tento výrobok HP sa poskytuje záruka, že neobsahuje chyby materiálu a spracovania.

Čo je v krabici

Tonerová kazeta
Sprievodca recykláciou

Parametre

Typ
Originálny