HUAWEI Band 7, Nebula Pink 55029078

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

55029078
Huawei

Popis



Bezhraničná sila v tenkom balení

Úžasný AMOLED displej náramku sa akoby vznáša vo vzduchu a sedí na vysoko priedušnom remienku, ktorý sa ľahko ovinie okolo zápästia. Mimoriadne úzke rámy ohraničujú obsah na obrazovke a upozorňujú na služby a funkcie, ktoré máte radi.

 

Upevnite svoj štýl

Úchvatná grafitová čierna, divoká zelená, osviežujúca ružová a ohnivá červená premenia vaše zápästie na výkladnú skriňu celej škály chutí a odtieňov života.

 

Ukážte svoju najlepšiu tvár

S viac ako 4 000 vynikajúcimi ciferníkmi na výber a funkciou Always On Display (AOD), ktorá zobrazuje kľúčové informácie, keď je displej vypnutý.

 

Sledujte Mesiac zo svojho zápästia

Nový ciferník zobrazuje osem mesačných fáz, ako je nov, spln a prvá štvrť, takže romantika noci nikdy nie je mimo dosahu.

 

Noste so sebou obľúbenú fotografiu

Premeňte cenný obrázok na nezabudnuteľný ciferník pomocou aplikácie HUAWEI Health, aby ste mali svojho milovaného domáceho maznáčika, vzácnu spomienku alebo ikonický obrázok stále na očiach a na dosah ruky.

 

Batéria na pohľadanie

Batéria je viac než vybavená na to, aby zvládla služobné cesty a dovolenky, pričom beží až dva týždne v typických scenároch používania a až 10 dní pri scenároch intenzívneho používania. Exkluzívne rýchle nabíjanie HUAWEI vám môže poskytnúť energiu, ktorú potrebujete, keď vás tlačí čas, pričom vydrží dva dni používania iba za päťminútové nabíjanie!

 

TruSeen

HUAWEI Band 7 podporuje automatické monitorovanie SpO2 a srdcovej frekvencie, ktoré umožňuje hardvér HUAWEI TruSeen 4.0 a inteligentný algoritmus úspory energie, ktorý vás automaticky vibrovaním upozorní, ak sa hladina kyslíka v krvi alebo srdcová frekvencia odchýlia od zdravého rozsahu.

 

TruSleep

Sledovač HUAWEI TruSleep 2.0 robí z vášho spánku prioritu číslo jedna, identifikuje šesť hlavných problémov súvisiacich so spánkom a zároveň ponúka viac ako 200 vedecky podložených návrhov ? takže môžete sladko snívať tým správnym spôsobom!

 

TruSport

96 povzbudzujúcich cvičebných režimov zahŕňa aktivity, ktoré si najviac vážite, a mnoho ďalších, od behu cez bicyklovanie, plávanie... až po jogu! Fitness systém HUAWEI TruSport sleduje metriky na vysokej úrovni, ako je index bežeckých schopností, VO2Max, čas na zotavenie a tréningový efekt, s tipmi založenými na údajoch a zapájaním úloh na splnenie TriRing, aby ste mohli makať! Vonkajší cyklus je podporovaný iba pre telefóny, ktoré podporujú GPS a používajú EMUI 5.0/iOS 9.0 alebo novší.

 

TruRelax

HUAWEI Band 7 je navrhnutý pre telo, myseľ a dušu. Monitorovanie stresu HUAWEI TruRelax prichádza s upokojujúcimi dychovými cvičeniami, ktoré vás okamžite dostanú do zóny pohodlia, a Healthy Living Shamrock ponúka včasné upozornenia na hydratáciu a lieky, takže sa budete určite cítiť skvele počas celého dňa.

 

Váš všestranný inteligentný asistent

HUAWEI Band 7 vás zapojí do života tým, že vám poskytne priamy prístup k najdôležitejším funkciám telefónu, ako sú prichádzajúce hovory a správy, predpoveď počasia a ovládanie hudby. Môžete dokonca použiť náramok na okamžitú snímku vášho telefónu alebo posielať rýchle odpovede na správy.

Tak šikovný

 

HUAWEI Band 7 má ešte niekoľko praktických funkcií:

Nájdi môj telefón - Jednoducho vyhľadajte svoj telefón prehrávaním zvuku na ňom cez pásmo.

Stačí klepnutie - Získajte kľúčové správy na prvý pohľad, dotykom prebudíte obrazovku.

Vodotesnosť - Idete plávať, alebo sa ponárať? Žiadny problém! Náraok je vodotesný až do hĺbky 50 metrov.

 

Displej

Veľkosť:        1,47"

Rozlíšenie:     194 x 368 pixelov

Technológia:  neuvedené

Dotykový:     Áno + tlačidlo napájania a funkcie

 

Telo

Materiál tela: polymér

Šírka remienka:       neuvedené

Dĺžka remienka:      neuvedené

Materiál remienka:   silikón

Stupeň ochrany:      5 ATM vode odolnosť

 

Dáta

Bluetooth:     verzia 5.0 + BLE, 2,4 GHz

GPS:   nie

NFC:   nie

Senzory:       akcelometer, gyroskop, optický snímač srdcového tepu a frekvencie, krokomer, senzor SpO2

Vlastnosti:     budík

stopky

meranie spálených kalórií

meranie spánkového režimu

 

Batéria

Kapacita:      180 mAh

Typ:   neuvedené

Výdrž batérie:         14 dní typická

Nabíjanie:     nabíjací magnetický port

Doba nabíjania:       neuvedené

Napätie:        5V - 1A / 1.5 A / 2 A

 

Ostatné

Kompatibilita: Android 6.0 a novší

iOS 9.0 a novší

Reproduktor: nie

Mikrofón:      nie

Prevádzková teplota:         -10 / 45°C

Rozmery tela:         44.35 x 26 x 9.99 mm

Hmotnosť tela:         16 g