HUAWEI ColorBand A2 black 02452556

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

02452556
Huawei

Popis

Udržujte sa v kondícii. Spoločnosť Huawei vytvorila fitness náramok, ktorý sa stane vaším najlepším kamarátom a spoločníkom na každom kroku. V momente, keď prístroj nasadíte na zápästie, vám začne náramok merať počet krokov, vzdialenosť, spálené kalórie a ďalšie praktické informácie, ktoré vám ponúknu komplexný prehľad o tom, ako veľmi ste cez deň aktívny. Na konci dňa ho pripojte za pomoci Wi-Fi alebo Bluetooth k svojmu telefónu alebo tabletu a stiahnite si uložené údaje do aplikácie Huawei Health, aby ste mohli sledovať celkové štatistiky a porovnávať úspešnosť dňa.

 

Pod veľkým dotykovým displejom sa nachádza 9mAh batéria, ktorá vydrží na jedno nabitie pracovať v priemere 9 dní a v pohotovostnom režime dokonca až 18 dní. Náramok sa dokonca nezľakne ani vody. Odolnosť IP67 vám zaručí, že sa mu nič nestane, ak si ho vezmete so sebou do sprchy, aj keď na plávanie nie je vhodný. Počas noci zariadenie kontroluje dĺžku a kvalitu vášho spánku a ráno vám ponúkne kompletné štatistiky, aby ste vedeli, čo zlepšiť.

 

Tento elegantný doplnok vám zmeria kroky, kalórie, vzdialenosť aj kvalitu spánku!

 

Dotykový displej

Na ovládanie zariadenia nepotrebujete telefón. Veľký displej je dotykový a dostanete sa s ním ku všetkým funkciám. Môžete sa pozrieť na to, koľko je hodín, koľko máte krokov, akú ste prešli vzdialenosť aj na váš aktuálny srdcový tep.

 

Merač srdcového tepu

Nepotrebujete žiadny nepohodlný hrudný pás. Samotný náramok má priamo v sebe integrovaný merač tepu. Ten vám pomôže zistiť priemernú pokojovú srdcovú frekvenciu, ale tiež prehľadne uvidíte, ako veľmi vám srdce bije počas tréningu. Podľa dostupných informácií potom cvičenie upravíte v medziach intenzity, aby ste čo najefektívnejšie spaľovali tuky v tele.

 

Upozornenie z telefónu

Za pomoci Wi-Fi alebo Bluetooth si zariadenie prepojte so svojím smartfónom. Nastavte si upozornenia a dostávajte priamo na svoje zápästie informácie o prichádzajúcich hovoroch a SMS správach, udalostiach v kalendári a podobne.

 

Sledovanie spánku

Majte prehľad o tom, ako dlho a kvalitne spíte. Náramok vás bude strážiť 24 hodín denne a keď odpočívate, dohliadne na to, aby ste sa prebúdzali oddýchnutí a s úsmevom. Ráno si potom môžete skontrolovať štatistiky z predchádzajúcej noci a hneď prehľadne uvidíte, čo zlepšovať, aby ste mali cez deň ešte viac energie.

 

Vhodný do sprchy

Náramok nie je vhodný pre plávanie, vody sa však nebojí. Môžete si s ním bez obáv umývať ruky aj ísť do sprchy bez toho, aby ste museli riešiť následnú stratu funkčnosti. Dokazuje to tiež označenie odolnosti IP67.

 

Základné parametre

Funkcie a monitoring aktivít:          čas,   krokomer, měření tepové frekvence,   spánková aktivita,   výpočet spálených kalórií

Notifikácia:    hovor, SMS

Aktivity ? určenie:    beh, cyklistika, fitness, outdoor, turistika

Materiál náramku:    guma

Výdrž batérie: 216 hod.

Možnosť nabíjania ? konektor: Dock

Operačný systém:    Vlastní OS

Kompatibilné operačné systémy:    Android , iOS

Bluetooth: Bluetooth 4.2

Senzory: akcelerometer

Možnosť SIM: Nie