HUAWEI Watch GT 2 Khaki 55024475

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

55024475
Huawei

Popis

Spoznajte nové hranice výdrže

Keďže je séria Huawei Watch GT zameraná na výskum hraníc výdrže batérie, každá z noviniek je túžobne očakávaným prírastkom v rodine inteligentných hodiniek. 2. generácia Watch GT prichádza s revolučným riešením batérie a špeciálnym procesorom Kirin A1, ktorý je špecificky vyvinutý pre nositeľnú elektroniku. Duálny čip v kombinácii s novými algoritmami zabezpečia efektívny chod zariadenia s menšou spotrebou energie.

 

Nová generácia, nový dizajn

Hodinky vás očaria nadčasovým vzhľadom, ktorý spája klasický dizajn s modernými technológiami. 3D zaoblené bezrámikové telo s hrúbkou len 9,4mm je vyrobené špeciálnou technológiou spracovania drahých kameňov, ktorá dodáva hodinkám vyššiu pevnosť a odolnosť voči vode a prachu. Zakrivený AMOLED displej ponúka unikátny vizuálny zážitok a výbornú reakciu na dotyk. Variabilita ciferníkov vám umožní prispôsobiť si hodinky podľa vašej nálady alebo vkusu.

 

Nielen na parádu

Huawei Watch GT 2 nie sú len obyčajným doplnkom. Vďaka špičkovým funkciám sa z nich stane váš osobný tréner. Hodinky podporujú satelitné lokalizačné služby GPS a GLONASS, pomocou ktorých získate rýchlejšie a presnejšie informácie o polohe. Smart zariadenie dokáže sledovať vašu športovú aktivitu a zaznamenáva údaje, ktoré si neskôr môžete zanalyzovať a na ich základe si stanoviť nové ciele. Výrobca uvádza, že konštrukcia disponuje určitou vodotesnosťou s certifikátom 5 ATM.

 

Vylepšené funkcie

S hodinkami Huawei Watch GT 2 získate osobného asistenta, ktorý vám umožní zostať neustále v kontakte s rodinou a priateľmi. Vďaka funkcii Bluetooth telefonovania v hodinkách môžete telefonovať počas športovania alebo aj v prípade keď máte plné ruky. Prostredníctvom aktualizovanej verzie HUAWEI TruSeen 3.5 sledujú hodinky srdcový tep omnoho efektívnejšie a presnejšie. S funkciou HUAWEI TruSleep 2.0 môžu Watch GT 2 monitorovať a diagnostikovať 6 najčastejších typov problémov spánku a ponúknuť odporúčania pre lepší odpočinok.

 

Základné parametre

Značka:        Huawei

Model: Watch GT2 42mm

Farba: Hnedá

Stav:  Nový

Druh produktu:        Smart hodinky

Kompatibilita: Android, iOS

 

Displej

Ciferník:       Digitálny

Veľkosť displeja:      1,2"

Rozlíšenie displeja:   390 x 390

Typ Displeja: AMOLED

 

Špeciálne vlastnosti

Funkcie:        Meranie tepu, Sledovanie kvality spánku, Krokomer, Meranie vzdialenosti, Meranie rýchlosti, Výpočet spálených kalórií

Zvýšená odolnosť:    5 atm (50M)

Senzory:       Accelerometer (Pohybový senzor), Gyroskop, Heart rate (Snímač srdcového tepu), Geomagnetic Sensor, Ambient light sensor

Navigácia:     áno

 

Funkcie

Bluetooth:     Bluetooth 5.0

NFC:   Nie

 

Rozmery a hmotnosť

Výška:  41,8 mm

Šírka: 41,8 mm

Hrúbka:        9,4 mm

Váha:  29 g