Tento produkt zakúpilo už 11 zákazníkov

HUAWEI Watch GT 3 Elegant White 42mm 55027150

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 177,00 €

55027150
Huawei

Popis

-         Výdrž batérie až 7 dní na jedno nabitie

-         Podpora bezdrôtového nabíjania, takže môžete využiť telefón s reverzným nabíjaním alebo kompatibilnú powerbanku

-         Smart hodinky vynikajú 1,32" AMOLED displejom (466 × 466 px), ktorý chráni 3D zakrivené sklíčko

-         K dispozícii budete mať viac ako 100 športových režimov

-         Odolnosť voči vode do 5 ATM

-         Vstavaný mikrofón a reproduktor umožnia realizovať volanie (cez telefón pripojený pomocou Bluetooth) alebo využívať hlasového asistenta TODAY

-         Huawei Watch GT 3 sa ovládajú cez dotykový displej, funkčné tlačidlo a praktickú otočnú korunku

-         Outdooroví nadšenci ocenia prítomnosť vstavaného barometra

-         Zdokonalený modul pre monitoring srdcového tepu TruSeen 5.0+ lepšie meria tepovú frekvenciu, SpO2, mieru záťaže a účinnejšie meria kvalitu a dĺžku spánku

-         Na presné určenie trasy tréningu a vašej polohy pomôže podpora satelitných systémov GPS, Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS

-         Hodinky dokážu vyhodnotiť bežecký index, tréningový stres, tréningovú záťaž, regeneračnú tepovú frekvenciu aj úroveň zotavenia

-         Pomocou Bluetooth môžete hodinky spárovať s ďalším športovým príslušenstvom

-         Huawei Watch GT 3 je možné využiť na ovládanie prehrávania hudby

-         V HUAWEI AppGallery na vás čaká veľké množstvo aplikácií

 

Smartwatch Huawei Watch GT 3 majú skvostný displej a skvelú výdrž batérie

Užite si pohľad na elegantný 42 mm ciferník s 3D zakriveným sklom, pod ktorým je bezpečne umiestnený 1,32" AMOLED displej s rozlíšením 466 × 466 px. Jednoduchým otočením zápästia sa displej hodiniek Huawei Watch GT 3 rozsvieti a vy uvidíte všetky potrebné informácie na priamom slnečnom svetle. Devízou smartwatch Huawei je okrem ich spracovania a inteligentných funkcií aj skvelá batéria a možnosť bezdrôtového nabíjania. Pokiaľ máte telefón s reverzným nabíjaním, môžete sa podeliť o jeho energiu s hodinkami. Na plné nabitie vydržia 42 mm hodinky Huawei Watch GT 3 až 7 dní.

 

Intuitívne ovládanie pomocou otočnej korunky

Na rámčeku smart hodiniek Huawei Watch GT budete mať k dispozícii otočnú korunku. S ňou ľahko a rýchlo môžete približovať/odďaľovať aplikácie v menu a rýchlo sa dostať tam, kam potrebujete. Aj keď budete mať mokré ruky, s otočnou korunkou na hodinkách Huawei Watch GT 3 jednoducho a rýchlo nastavíte hlasitosť aj čas aktivácie vášho budíka.

 

Otočná korunka

Inteligentné hodinky Huawei ocenia všetci nadšení športovci a dobrodruhovia

Elegantný dizajn a prémiové spracovanie inteligentných hodiniek Huawei Watch GT 3 nie je len na parádu. V hodinkách je celé množstvo technických noviniek, vďaka čomu si na svoje prídu športovci aj ďalší jedinci s dobrodružnou povahou. Na displeji hodiniek totiž po spárovaní s vaším mobilným telefónom uvidíte čas východu aj západu slnka, zobrazí sa fáza mesiaca a dokonca sa dozviete informácie o zmenách prílivu a odlivu v reálnom čase. Inteligentné hodinky Huawei Watch GT 3 disponujú vstavaným výškovým barometrom na sledovanie aktuálneho tlaku vzduchu. Túto funkciu oceníte prevažne pri outdoorových aktivitách.

 

S fitness hodinkami Huawei Watch GT 3 sa nestratíte

Fitness hodinky Huawei Watch GT 3 dokážu posúdiť úroveň vašej športovej zručnosti na základe historických bežeckých dát. Potom vám ponúknu starostlivo zložený bežecký plán na každodenné behanie či prípravu na najbližšie preteky. Hodinky na základe monitorovacích ukazovateľov vyhodnotia bežecký index, tréningový stres, tréningovú záťaž, regeneračnú tepovú frekvenciu aj úroveň zotavenia. Následne dostanete profesionálne tréningové rady, aby ste si mohli intenzitu a dobu tréningu naplánovať tak, aby ste sa neustále a čo najlepšie zdokonaľovali. Dámske fitness hodinky Huawei Watch GT 3 samozrejme disponujú aj navigáciou a presným určením polohy a vzdialenosti vďaka podpore satelitných systémov GPS, Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS. Zaujímavou novinkou je offline navigácia a funkcia Route Back. Tá vás navedie späť, ak ste cestou stratili smer. Po ukončení tréningu bude trasa zaznamenaná hodinkami k dispozícii v aplikácii Huawei Health. Odtiaľ ju môžete rýchlo zdieľať a ukázať svojim priateľom.

 

Smart dámske hodinky Huawei sa pýšia skvelou konektivitou so športovým príslušenstvom

V inteligentných hodinkách na váš čaká viac ako 100 športových režimov, takže si určite nájdete ten, ktorý budete potrebovať. Využiť môžete napríklad režimy pre beh, jazdu na bicykli, turistiku, skákanie cez švihadlo, lyžovanie, trenažér veslovania alebo plávania. Práve plavci ocenia vodoodolnosť do 5 ATM, vďaka čomu bude plávanie v bazéne a meranie vášho výkonu s hodinkami Huawei Watch GT 3 úplne bez problémov. Pomocou Bluetooth pripojenia možno smart dámske hodinky Huawei ľahko prepojiť s ďalším športovým zariadením alebo aplikáciami. Teda údaje ako srdcový tep a ďalšie je možné jednoducho synchronizovať s ďalšími zariadeniami ? bežecké pásy, eliptické trenažéry a pod. Cez aplikáciu HUAWEI Health App môžete synchronizovať dáta s hlavnými športovými aplikáciami tretích strán.

 

Zlepšený optický senzor s ôsmimi fotodiódami

Na zaistenie ešte presnejšieho merania majú dámske inteligentné hodinky Huawei Watch GT 3 vylepšený modul srdcového tepu TruSeen 5.0+. Ten po novom tvorí osem fotodiód usporiadaných do kruhu s dvoma sadami svetelných zdrojov. Všetko je zakryté zakrivenou sklenenou šošovkou umožňujúcou pohodlné nosenie a výrazné zníženie vplyvu rušenia okolitým svetlom. Algoritmus modulu srdcového tepu hodiniek Huawei teraz lepšie filtruje hlučné signály, vďaka čomu je monitorovanie srdcovej frekvencie aj pri náročnom cvičení oveľa presnejšie.

 

Huawei smart hodinky Watch GT 3 vám sprostredkujú komplexný prehľad o vašom zdraví

Stačí trocha času a uvidíte komplexný prehľad o vašom zdraví a vašej energii. Huawei smart hodinky Watch GT 3 zaznamenajú veľké množstvo dôležitých metrík. Budete tak poznať vašu tepovú frekvenciu, hodnotu SpO2 (saturácia krvi kyslíkom) alebo mieru stresu. V prípade vysokej hodnoty stresu vám smart hodinky Huawei Watch GT odporučia dychové cvičenia, ktoré vám pomôžu nájsť stratený pokoj.

 

Inteligentné dámske hodinky Huawei merajú dĺžku a kvalitu vášho spánku

Spánok je jedným z kľúčových prvkov v našom živote, preto je dôležité, aby ste vedeli, ako dlho spíte a aký kvalitný spánok naozaj je. Optický senzor presne meria váš spánok aj jeho jednotlivé fázy. Inteligentné dámske hodinky Huawei Watch GT 3 vám pomôžu s vytvorením ideálnej spánkovej rutiny, aby ste sa každý deň cítili plní energie a maximálne oddýchnutí.

 

Vybavte telefónne hovory pohodlne zo zápästia

Niekto vám volá, ale vám sa nechce vyťahovať telefón z vrecka, pretože chcete mať voľné ruky? Pokiaľ máte hodinky Huawei spárované s vaším telefónom, môžete pomocou nich hovory prijať a vybaviť. Huawei Watch GT 3 majú integrovaný mikrofón aj reproduktor, takže komunikácia s ostatnými bude rýchla a pohodlná.

 

S hodinkami Huawei Watch GT ovládajte prehrávanie hudby

Zbavte váš tréning monotónnosti a pustite si vašu obľúbenú muziku. Jej prehrávanie budete ovládať z vášho zápästia prostredníctvom dotykových hodiniek Huawei Watch GT 3.

V hodinkách môžete využívať celý rad inteligentných aplikácií

V HUAWEI AppGallery nájdete pre hodinky ohromné množstvo aplikácií, ktoré môžete bez problémov používať. Každý používateľ si určite príde na svoje a zvolí si pre seba tie najdôležitejšie.

 

Hlasový asistent v dotykových hodinkách Huawei Watch GT 3

Uľahčite si používanie hodiniek a telefónu pomocou hlasového asistenta TODAY. Jeho používanie je samozrejme umožnené aj v dotykových hodinkách Huawei Watch GT 3. Ľahko si nastavíte alarm, začnete hľadať váš spárovaný mobil, aktivujete športové režimy, nastavíte pripomienku do kalendára a veľa ďalšieho.

Recenzie (1)

100%
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.